La professió periodística, sobretot la dels reporters que són a peu de carrer, pot ser perillosa en determinades circumstàncies. Per exemple: una investigació sobre algun tema espinós, com les que fa l'espai de Glòria Serra. O més fàcil, un reporter de TV3 que busqui declaracions (amb el logotip de la cadena pública catalana) en una mani de VOX. Però hi ha situacions suposadament inofensives que poden acabar en una agressió per culpa d'un exaltat amb poques llums i molta mala bava. És el que li ha passat al reporter basc de La Sexta Miguel Ángel Ambrosio, en directe des de la platja de La Conxa a Donostia.

Reporter La Sexta agressió platja

agressor pal platja La Sexta

La Sexta

Ambrosio informava sobre la situació a les platges, plenes de gom a gom de banyistes tot i estar fora de l'horari establert per les autoritats. La crònica la feia a través d'un walkie talkie a la vora del mar, i el que era una connexió més es va convertir en una escena grotesca i lamentable: un individu, amb un pal a la mà, increpava al periodista, l'amenaçava i arribava a agredir-lo: "Lárgate de aquí, ¿qué haces?, que te vayas, hijo de puta". Quin angelet. No volia que se sabés que es passava les normes per l'arc de triomf, i actuava com a un goril·la. El professional s'indignava, abandonava el lloc però seguia treballant, i l'exaltat l'empaitava. Ambrosio, finalment, s'enfrontava a ell i li treia l'arma. Tot davant de les càmeres de 'Más vale tarde'​, amb la presentadora al·lucinant, com l'audiència. Aquesta és l'escena.

Agressió platja reporter La Sexta

Agressió platja La Sexta

Agressió Miguel Ángel Ambrosio La Sexta

Agressor reporter LA Sexta

Agressor La Sexta

El periodista va tenir un gest que el fa encara més gran: demanava al programa que tallés el xou: "Vayamos a otra cosa, esto en directo no, por favor". La cadena, però, no li va fer cas, amb l'operador seguint l'agressor. Esperem que algú prengui mesures contra ell.