Bertín Osborne i Fabiola es divorcien i de les últimes ocasions on el matrimoni va parlar en exclusiva a un plató de TV va ser a un programa de culte: Arusitys prime, el fallit intent d'Antena 3 per fer un programa nocturn del cor amb Alfons Arús. EN Blau va donar l'exclusiva que es cancel·lava per baixa audiència. Ara es recupera la relació entre Bertín i Arús per un escrit duríssim del cantant andalús contra un dels col·laboradors més veterans del programa, al qual ni cita:

Bertín: "Ahora le toca el turno a las especulaciones económicas de nuestra separación. Le tengo respeto y cariño al medio, La Vanguardia, y al que firma el reportaje, que trabaja en un programa de TV que nos parece genial, igual que su presentador, Alfonso Arus, al que conozco desde mis principios". No el cita però és Andrés Guerra, que signa un article que Bertín destrossa qualificant-lo de "recorta y pega antiguo". Nega tenir la fortuna que diu l'article. 

bertin osborne GTRES

Alfonso Arús, La Sexta

Osborne vs Arús, GTRES / La Sexta

El segon post és més interessant que aquesta venjança contra un reporter del cor. Explica que Fabiola es queda sense béns ganancials perquè estan casats amb uns capítols matrimonials on van pactar Separació de Béns com a Catalunya, per petició de Fabiola.

fabiola arusitys prime Antena 3

Fabiola i Arús al segon i últim Arusitys prime, Antena 3

Arús ha popularitzat tant el seu programa que fins i tot quan algú fa referència a un dels seus tertulians cita l'Alfons i no l'afectat. Bertín vol guerra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat