Arusitys prime ja no s'emetrà aquest proper divendres 6 de desembre, Dia de la Constitució. L'excusa que és festiu no explica què està passant amb l'aposta d'Atremedia per les nits de divendres. Després de dues emissions molt fallides en crítica i audiència, el programa ja no torna. Alfons Arús ha comunicat a l'equip que el programa desapareix de la graella d'Antena 3 el mes de desembre, segons ha pogut saber en exclusiva En Blau

Arusitys Prime 1

Antena 3

El programa ha fet un 9,1% en l'estrena i baixa a un trist 6,5% al segon programa. La xarxa s'ha omplert de crítiques pel to i els convidats. Un desastre per un espai de 4 hores que s'allarga fins a les 2 de la matinada, on hauria de fer més share. Estaven firmats 6 programes i podria tornar al gener amb canvis. Però pocs confien que sigui així i l'equip el dona per fulminat.

arus ulleres antena 3

Antena 3

Els divendres la competència és la menys dura de la setmana. L'equip ja no torna i Antena 3 aprofita les vacances de Nadal per canviar la programació i anuncia Tu cara me suena pel gener. L'espectador està acostumat als grans formats nocturns tipus La voz i no a uns recursos més low cost. I el cor, només a Telecinco i amb estil agressiu.

arus i coalbos antensa 3

Antena 3

El programa recordava els anteriors d'Arús, del Ja hi som de TV3 al Tan a gustito de TVE. El cor ha tornat a fracassar a la cadena d'Atresmedia, que té pendent d'estrena un altre programa rosa, gravat i enllaunat, a càrrec de Santi Acosta. Aquest ja està gravat però no ha vist la llum, i serà difícil veient el fracàs de l'aposta pel cor amb l'equip d'Arusitys.