"Jorge Salvador, el gorila montador". Només els fans d'Alfons Arús recordaran aquesta frase del programa matinal de ràdio Arús con leche de fa 35 anys a la desapareguda Cadena Rato. Arús triomfava amb la seva veu imitant Jordi Pujol, Pasqual Maragall o Josep Lluís Núñez, i el seu tècnic de so era Jorge Salvador. El sempre discret Salvador ara és un dels homes més poderosos de la TV a Espanya, co-propietari de 7 y acción amb Pablo Motos, la productora del programa més vist a l'Estat, El hormiguero

jorge slavador i alfonso arus twitter

jorge salvador pablo motos GTRES

Jorge Salvador, amb Arús a dalt, amb Motos a sota, GTRES

Hi ha una llegenda negra que explica que Arús malparlava a Arusitys de 8tv del programa de les formigues per la mala relació amb el seu examic íntim, Jorge Salvador, que va arribar a ser padrí d'una de les filles d'Arús. La realitat es veu cada matí a La Sexta: Arús no emet imatges de El hormiguero i algunes fonts parlen d'ordres de dalt a Atresmedia. Els dos excompanys, Arús i Salvador, triomfen en les dues teles de Planeta. Jorge Salvador és notícia perquè el diari El País relata la seva immensa fortuna després de passar per Crónicas marcianas i produir El hormiguero o El desafío.

jorge salvador y mujer, GTRES

Jorge Salvador i la dona, GTRES

Escriu El País que Motos i el productor català de 57 anys "son amigos íntimos hasta el punto de poner celosas a sus mujeres, compañeros de hace 14 años y socios. Su productora facturó en 2019 22 millones de euros, y se repartieron dividendos de 6 millones. Tienen sus propias empresas cada una con 25 millones". Posseeix un patrimoni immobiliari descomunal: "Se embarcó en aventuras empresariales que no le salieron bien, pero en Jávea (Alacant) pasa sus vacaciones y posee unas villas con parcelas de 800 metros cuadrados". Casat té dos fills, un és artista, Jorge jr:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stereo coque (@stereocoque)

alfonso arus, TVE

jorge salvador TVE

Jorge Salvador, La casa por la ventana (1989), TVE

Els més grans recordaran com Jorge Salvador apareixia al concurs que Arús presentava a La 2 de TVE, La casa por la ventana ("El bodrioconcurso nacional") disfressat de moro entregant els premis a canvi de punts, al costat de Paco Morán, Lloll Bertrán i el Señor Barragán. Bueno, bonito, barato, buen trato. Com El hormiguero. Talent català.