Bertín Osborne és una de les cares més conegudes de Telecinco, però ha caigut en desgràcia. El seu programa de famosos ensenyant les cases ja no s'emet perquè cada divendres perdia d'audiència contra Tu cara me suena d'Antena 3. I ara que s'està divorciant de la seva dona Fabiola ha convidat els mitjans a no especular que la ruptura matrimonial es deu a "terceras personas". Demà m'afaitaràs. Telecinco no té pietat dels seus i el programa Socialité anuncia una exclusiva bomba: Existeixen fotos de Bertín amb una altra dona més jove a Barcelona i s'estan oferint a totes les revistes del cor per 15 mil euros.

bertin t5

bertin osborne i fabiola gtres

Bertín deixa Fabiola per una altra, segons Telecinco, GTRES

L'afer serà polèmic perquè el matrimoni té un fill amb una lesió cerebral de naixement que li provoca disminució i un alt grau de dependència. Però Telecinco no té pietat i les xarxes en van plenes.

bertin osborne GTRES

Bertín espatarrat de cames obertes, GTRES

A Barcelona fa temps que corre el rumor que quan Bertín ve i juga a pàdel, acaba intimant-hi amb conegudes. Quina revista gosarà publicar aquestes 30 ó 40 fotos que segons Telecinco i María Patiño ja existeixen. Una pista, Hola no serà. O potser les compra per estripar-les com amb tantes altres dels seus protegits.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat