L'expresident italià Silvio Berlusconi és la reencarnació de 'Papuchi', Julio Iglesias Puga, pare del famós cantant. Té 83 anys i canvia de nòvia més que els adolescents hiperhormonats. No sabem què té aquest home que aixeca passions entre les dones joves, a banda de més operacions estètiques que Letícia Sabater i un apetit sexual desmesurat, fastigós i impúdic, com va demostrar amb aquell famós escàndol de les festes bunga-bunga amb suposades menors. Ha plogut des de llavors, però el pas del temps no ha fet minvar la trempera del magnat i polític, ni molt menys. Silvio omple portades a Itàlia perquè té nou amor, una companya de partit de 30 anys d'edat, Marta Fascina. Bé, per això i perquè la que fins ara era la seva xicota, Francesca Pascale, de 34, s'ha assabentat per la premsa que s'havia quedat soltera. Vaja, que ni a 'Mujeres, Hombres y Viceversa'.

Marta Fascina @mf9milan

Marta Fascina 4@mf9milan

Marta Fascina @mf9milan

Marta Fascina @mf9milan

Marta Fascina facebook

Marta Fascina facebook

diva e donna abc

Diva e Donna Abc.es

La nova companya de Berlusconi, a banda de militar a Forza Italia, semblava predestinada a acabar amb ell. Fer una repassada a les seves xarxes socials és com veure la carpeta d'una escolar embogida amb els seu ídol. Ella, però, en comptes de somiar amb Francesco Totti o Justin Bieber, ho feia amb el veterà i tèrbol dirigent, 53 anys més gran que ella. I ja el té al sac i ben lligat, ni que sigui durant uns mesos, fins que en Silvio s'enamori d'una de més jove. La parella ha estat enxampada per la revista de safareig Diva e Donna sortint d'un hotel a Suïssa. L'exparella al·lucinava, i l'enrenou ha estat majúscul. El 'playboy' feia un comunicat a través del servei de premsa del partit, donant per acabada la relació amb Pascale, que se sorprenia de veure "una altra dona passejant el meu gos". Es referia a l'animal pelut i de quatre potes, és clar. No se sap, però, si la Francesca s'ha tret un pes de sobre. Tot podria ser.

Francesca Pascale gos @francescapascaleofficial

Francesca Pascale gos @francescapascaleofficial

Berlusconi gos GTRES

Berlusconi gos GTRES

Francesca Pascale Berlusconi @francescapascaleofficial

Francesca Pascale Berlusconi @francescapascaleofficial

L'eurodiputat Berlusconi és el més clar exemple de la síndrome de Peter Pan portat a l'extrem: cada dia més estirat per treure's anys de sobre, i cada cop amb dones més joves. Una afició que li ha portat més d'un disgust i problemes greus. Però ell és tossut i inconscient. Esperem que la dèria acabi, pel bé de tots plegats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat