Letícia Sabater ja rendibilitza la caríssima operació d'estètica que l'ha convertit... en una mena de personatge de la factoria Marvel. 200.000 euros després de passar per quiròfan per aconseguir "los abdominales de Madonna, la cintura de Kim Basinger y el culito de Emiliy Ratajkowski”, els espectadors de Telecinco van poder comprovar que la transformació física de la cantant ha tingut uns resultats tan dubtosos com la qualitat dels seus hits "musicals" com La Salchipapa. Més que una superestrella de la cançó o del cinema, o d'una top model, Sabater sembla una ninot hipermusculat

Leticia Sabater Hulk Sabado Deluxe Telecinco

Telecinco

L'agressiva lipoescultura i abdominoplastia de Letícia deixava Jorge Javier Vázquez al·lucinant a plató: "Es muy heavy", deia el de Badalona, amb una cara entre la sorpresa i el fàstic. Una sensació encara més acusada entre d'altres col·laboradors, que la van trobar enganxifosa a banda de monstruosa. "Es que me he untado en aceite", aclaria l'hereva de Hulk o Batman, que també afirmava, molt contenta, que s'havia posat "300 gramitos de grasa en el culito. ¿Este es el culo de una tía con 50 años?". No, Letícia, no ho és. Primer perquè en tens 52, i segon perquè sembla que del teu cul queda poca cosa. Més aviat, tens el cul d'algú que s'ha operat (i molt) passats els 50 anys. I prou. 

Leticia Sabater Ab Jorge Javier Sabado Deluxe Telecinco

Telecinco

Està clar que cadascú fa el que vol amb el seu cos, faltaria més. I encara més si t'ho has pagat de la teva butxaca, com és el cas de Sabater. Segur que trobarà el seu públic, però que no pretengui que la resta del món l'hagi de trobar preciosa, sexy i atractiva. No és el cas. Estem molt lluny d'això.