Julio Iglesias és el personatge del dia de Sant Josep, el dia del pare. Des de primera hora la xarxa s'ha anat omplint amb comentaris, mems i fotomuntatges en relació a la prolífica experiència en la paternitat del cantant de Soy un truhán, soy un señor.

Al menys en quant a la quantitat de fills i filles que s'atribueixen a l'ex futbolista: Vuit de naturals i un altre, en Javier Santos, que batalla (i sembla que molt encertadament) als tribunals per demostrar que és el fruit de la relació de Julio Iglesias amb la seva mare, la María Edite Santos Raposo, una ballarina que en aquells moments tenia 20 anys. Julio, casat amb la Isabel Preysler, mai no ha volgut acceptar la paternitat d'en Javier, de 40 anys, qui està però guanyant la guerra judicial. 

javier santos gtres

Gtres

No sembla que sigui el currículum ideal del rei del dia del pare. El fabulós llibre de família el completen la Chabeli, Julio José i Enrique, tots Preysler, y Miguel Alejandro, Rodrigo, Victoria, Cristina (bessones) i Guillermo, nascuts de la relació amb la Miranda Rijnsburger. De tots ells, Enrique Iglesias és la super estrella que pot fer ombra l'èxit del pare, i amb qui manté la pitjor relació

Julio Iglesias i fills

GTres

En un reportatge d'Icon, es revelen detalls d'una relació tensa: Julio mai  no va aprovar l'entrada del seu fill en el mercat musical (el volia introduir ell mateix), no el va deixar diners pel primer disc (Enrique Iglesias, el super vendes d'Experiència religiosa), i en assabentar-se de tot plegat (i comprovar que havia venut 1 milió de còpies en 3 mesos) el va etzibar “¡esto es un desastre, no me gusta nada, has vendido un millón porque eres mi hijo!". Amor filial en estat pur!

enrique iglesias instagram

Instagram @enriqueiglesias

Per la seva banda, l'Enrique també sap a on burxar: "Desde fuera podría imaginarse que no nos llevamos bien porque nunca nos ha visto juntos y porque nunca ha venido a un concierto mío, porque me marché de casa muy joven y nunca regresé". De fet, Julio ha vist els seus nets (de la relació de l'Enrique amb l'Anna Kounikova) un cop a la seva vida. Potser que és per què, segons Iglesias Sr., "es un chaval que no admite sugerencias de nada. Siempre que hablamos me habla de otra cosa. Que se ha comprado un avión nuevo, cosas superficiales que no valen para nada”. Molt clarificador. Feliç dia del pare, Julio!

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat