No ho diem només nosaltres, també la seva protagonista: És una de les seves pitjors fotos. Gens afavoridora, la veritat, i segons el comentari de l'actriu Belén Rueda, "una foto en un mal momento". Suposem que es referirà al moment del que va disparar la càmera immortalitzant l'escena de la madrilenya gaudint de la platja i del mar. Ella sembla feliç, exultant, divertida. No pas un "mal momento". Però capritxos de la fotogènia, el resultat no està a l'altura de la imatge mental que tots tenim a la memòria​ quan parlem de la intèrpret de 54 anys, que aviat estrenarà "El Silencio de la Ciudad Blanca", el seu últim treball cinematogràfic.

Belén Rueda Los Serrano @bybelenrueda

Belén Rueda Los Serrano @bybelenrueda

Belén Rueda surf @bybelenrueda

Belén Rueda surf @bybelenrueda

La fotografia deixa ben clar que el que la va retratar no és Richard Avedon. Ni tan sols un projecte de fotògraf amateur. No té ull per als retrats, punt. Sobta, això sí, que la Belén hagi decidit compartir la imatge amb tots els seus seguidors. Sembla que les possibles crítiques no li preocupen gens ni mica, i això sempre està molt bé. Un bon exemple. Paral·lelament, però, la publicació a Instagram ha obert un nou debat: És realment Belén Rueda? No ens estarà prenent el pèl i trolejant-nos a tots utilitzant la imatge d'una altra 'famosa'? Molts hem pensat en la mateixa persona: Letícia Sabater, que en comptes de transformar-se en Madonna gràcies a la cirurgia estètica, ha aconseguit la fisonomia de la guanyadora d'un Goya per 'Mar Adentro'.

Belén Rueda Letícia Sabater @bybelenrueda

Belén Rueda Letícia Sabater @bybelenrueda

Letícia Sabater @leticiasabateralonso

Letícia Sabater @leticiasabateralonso

L'humor de Belén Rueda ha estat el millor antídot contra els 'haters', que a les xarxes trobem a dojo, com va explicar Susanna Griso. Així s'ha estalviat un desig que seria un déjà vu, com allò que va viure el seu personatge al final de 'Los Serrano': "Todo ha sido un sueño".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat