Tothom coneix Lydia Bosch. Va protagonitzar dos dels programes més vistos de la història de la TV: hostessa de l'Un,dos,tres i cunyada d'Emilio Aragón a Médico de familia. 30 anys després torna a fer sèries i ha presentat un curtmetratge benèfic a favor de l'ONG Save the children amb el nom d'una sèrie mítica de Chicho Ibáñez Serrador: Historias para no dormir, feta pel fill del director recentment desaparegut als 83 anys. Ha estat una manera de veure Bosch sense els filtres d'instagram, tal qual als seus 55 anys. I la cirurgia ha fet més estralls que el pas del temps. Abans i després:

lydia bosch jove  GTRES

lydia bosch 2019 GTRES

GTRES

La seva actuació en el curt al costat de Dani Rovira afavorirà els donatius de l'ONG. Meravellosa Bosch, que manté l'atractiu de la noia que va sortir d'El Prat de Llobregat per començar a Madrid una carrera al món de l'espectacle. D'entre totes les hostesses del concurs ha estat la més coneguda amb Victoria Abril però la cirurgia li ha restat naturalitat en el gest.

lydia bosch  GTRES

GTRES

El bótox o el bisturí. Un hàndicap per una actriu, l'obsessió per semblar més jove. A Nicole Kidman la segueixen trucant. A Bosch també. Es fa mirar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat