Albert Rivera sembla la personificació d'aquell eslògan de la marca de mobles IKEA: "Redecora la teva vida". S'ho ha pres molt seriosament: des que va plegar de Ciutadans pel desastre electoral de novembre de 2019, té nova parella, Malú, un fill més i diverses feines: advocat, escriptor i director d'un màster. Aquesta última és de les més comentades, perquè parla molt clarament de la personalitat del personatge: l'home que va ensorrar la gran esperança del centredreta, en passar de tocar La Moncloa amb 57 escons a perdre'n 47 i 3 milions de vots, ara ofereix lliçons de lideratge polític a aspirants a futurs estadistes. I el que és encara més espaterrant: no ho fa en solitari, sinó que ha fitxat a la creme de la creme, com Mario Vargas Llosa o Toni Cantó. Sense comentaris. 

Aquell 2019 la seva vida es va posar cap per avall en tots els sentits. Una revolució, però, que va començar mesos abans de la cita amb les urnes. Tot just en començar l'any, l'expolític trencava amb la seva segona parella coneguda, Beatriz Tajuelo. Una hostessa d'aerolínia de l'Hospitalet de Llobregat que, segons diuen, va veure com el seu xicot festejava amb la que seria la seva propera conquesta, la cantant Malú. La Beatriz es va quedar parada i desfeta. I ha anat deixant missatges gens elogiosos al seu ex. 

malu rivera filla hospital nena 2 gtres

Malú i Albert Rivera sortint de l'hospital amb el seu fill / GTRES

beatriz tajuelo Albert rivera GTRES

Beatriz Tajuelo i Albert Rivera, exparella / GTRES

Tajuelo tampoc s'ha quedat enrere en això de reinventar-se, ni molt menys. És especialista en els girs sorprenents. El primer objectiu que es va marcar va ser el de convertir-se en influencer. Li va posar ganes, però sense resultats aparents. Després de 2 anys de carrera, el comptador de seguidors és irrellevant: 12.000. Diguem-ne que no ha causat gaire impacte ni repercussió mundial. Per això va manifestar que el seu somni real era dedicar-se al món de la moda, cosa que va intentar convertint-se en dissenyadora de sabates. Una firma la va acollir amb una col·lecció que es diu Celebra la vida, una indirecta molt directa a la seva antiga parella. Per molt que passi el temps i la distància, no l'oblida i, sempre que pot, li clava una pulleta amb forma d'stiletto.

No sabem com van les vendes dels seus models, però la dona insisteix en això de triomfar en l'univers de les passarel·les. Ara és model i desfila a la setmana de la moda de Madrid. Ho fa vestida de núvia amb un disseny de Jorge de la Rosa. No sabem com haurà paït l'escena l'Albert, però el missatge que envia podria ser "esto es lo que te has perdido, amigo". 

Beatriz Tajuelo desfile moda GTRES

Beatriz Tajuelo desfila vestida de núvia / GTRES

Albert Rivera mueca GTRES

Albert Rivera fent ganyotes / GTRES

La guerra freda no va acabar amb el final del Mur de Berlín o la cimera de Malta entre Bush i Gorbachov, ni molt menys. Encara queda una batalleta que es reactiva de tant en tant. I sabem quins són els bàndols enfrontats.