El seu nom va estar en boca de tothom fa uns mesos, quan el món va conèixer que ho havia deixat estar amb la seva parella, Albert Rivera, i que aquest havia iniciat una relació amb la cantant Malú. La foto junts del líder de Cs i l'autora d'Aprendiz encara no s'ha produït, però la que vol deixar de ser una aprenent i convertir-se en una professional dins el món influencer és precisament Beatriz Tajuelo.

albert rivera beatriz tajuelo gtres

GTRES

Mentre el seu ex és carn de burla després de votar en aquestes eleccions, mentre el líder taronja posa cara de malote perdonavides quan veu els presos polítics al Congrés, Tajuelo vol donar un tomb en la seva vida i les cares que posa són ben diferents. Perquè segons explica Vanitatis, qui va ser parella del polític vol donar un gir de 180 graus i fer-se instagramer. Només així s'entenen els darrers passos que ha donat en públic. Si abans s'allunyava dels focus i les càmeres, ara els abraça orgullosa. Si abans preferia mantenir-se en l'anonimat, ara encapçala flashos.

Amb 40 anys acabats de fer ha tornat a Barcelona. Però no para quieta a la capital catalana. Explica el portal que l'exhostessa i exassessora vol obrir-se camí en el món de la moda, els consells de bellesa i el terreny influencer per excel·lència. Té dos comptes nous a Instagram (un d'ells dedicat a Menorca) i se la veu sovint en desfilades, photocalls i esdeveniments socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Desfilando’😂 por Barcelona! 😉😂😂 @gaunandfi @carlaruizcostura @vbbfw @valmontcosmetics @arggido

A post shared by Beatriz Tajuelo (@beatriz_tajuelo) on

Veu desfilades i desfila. Veu looks impossibles i guanya premis d'imatge. Sí, sí. Sense anar més lluny, fa uns dies es va celebrar el Hats&Horses (barrets i cavalls), una mena d'esdeveniment estil Ascot celebrat a les Balears, a l'hipòdrom Torre del Ram. I la pamela que va lluir Tajuelo va deixar tothom bocabadat i rendit als seus peus. Premi al millor look imposant-se en aquest guardó honorífic a Núria Roca o María León. I a les xarxes socials en va fer gala, agraint el premi a la organització, la dissenyadora del vestit, la de la pamela, l'hotel i tothom que hi ha tingut alguna cosa a veure.

beatriz tajuelo pamela

@menorcatestim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ganadora Premio Mejor Look, Mejor Vestida a @beatriz_tajuelo ¡Enhorabuena! #bestdressedhatsandhorses

A post shared by Hats&horses Menorca (@hatshorsesmenorca) on

Tajuelo llueix els seus looks, fa recomanacions de bellesa ("recomendando tratamientos de ampollas para estar divina"), promociona ulleres de sol des de casa seva i fa rondes de preguntes als seus Stories "al más puro estilo Lady Vox", diuen al mitjà. Una comparació feta amb tota la intenció del món comparant l'ex de Rivera amb l'actual parella d'un company de trifachito, Santiago Abascal, Lidia Bedman.