Albert Rivera i Malú són parella. Ja fa dos dies que la revista Semana ho va publicar en exclusiva i encara hi ha quin se’n fa creus. Quan al gener es va anunciar que Rivera i Beatriz Tajuelo havien trencat la seva relació, un munt de famoses van iniciar una mena de competició televisiva per guanyar l’amor del president de Ciutadans. Però els seus desitjos se n’han anat en orris ara que saben que la cantant madrilenya surt amb el polític.

albert rivera peto instagram

@albertriveradiaz

Però, com i quan es van conèixer Albert Rivera i Malú? La resposta era, fins ara, un misteri. Però la col·laboradora de Sálvame Lydia Lozano assegura que sap la resposta. Segons la periodista, el president del partit taronja i l’artista es van conèixer en una festa organitzada per l’equip de La Voz: “En una de esas fiestas a las que va Malú, invitan a Albert Rivera, porque es muy amigo de Pablo López”. La connexió entre tots dos va ser immediata. Això va ser el 2017, quan Malú encara formava part de l’equip del programa. Amb la qual cosa, si el relat de la periodista és cert, el polític i la cantant van començar a intimar fa més d’un any. Però no es pot perdre de vista que Rivera encara estava en parella amb Beatriz Tajuelo. Petit problema.

albert rivera beatriz tajuelo gtres

GTRES

Malgrat tot, la relació d’amistat entre tots dos va anar creixent. Aquestes coses és difícil amagar-les, i al final “su novia los pilló. Él se separa de su novia porque la novia se entera de que está con Malú”. Lydia Lozano acusa Albert Rivera d’haver marxat amb la Malú quan encara estava amb la seva ex. Al plató de Sálvame tothom al·lucina. “¡Qué feo lo de Albert Rivera!”, protesta Mila Ximénez. “Si un político engaña a su chica, también me puede engañar a mí...”.

malu   el hormiguero

Antena 3

Els seguidors de Malú i els haters de Rivera, sense pietat a la xarxa, s’acarnissen amb la parella. Però l’amor ho pot tot. “Él está loquito por Malú. Y Malú está encantada”, assegura Lydia Lozano.