'¡Han cantado bingo!'. Toni Cantó està d'enhorabona. Se'l rifen. Se li acumula la feina. Després de la seva sortida a la brava de Ciutadans i de la seva incorporació al PP d'Isabel Díaz Ayuso, el currículum de l'exactor reconvertit en polític no para de créixer. La seva darrera aventura és ben coneguda: director de l'Oficina de l'Espanyol de la Comunitat de Madrid, un càrrec creat a mida per al valencià i en el que pot dur a terme el que millor sap fer: desfermar el seu ultranacionalisme espanyolista i la seva aversió contra el català, i passar-se el dia fent tuits. Això sense oblidar el sou de galàctic que li paguen els contribuents madrilenys: 75.000 euros a l'any per aconseguir que Madrid sigui la capital del castellà al món. Sí, cert: no calen més comentaris al respecte. Un 'chollo' amb totes les lletres. 

La carrera d'en Toni, però, no ha fet més que enlairar-se com a un coet. I aquesta mateixa tarda hem conegut que, a partir d'ara, serà un home pluriocupat. Tot gràcies a un dels seus millors amics en el planeta, i al que ha trobat a faltar cada dia des que va dimitir com a líder del partit taronja: Albert Rivera. La seva sortida de la formació arran del desastre electoral el 2019 va ser un cop duríssim per a la seva guàrdia pretoriana, i el detonant d'una estampida generalitzada.

toni canto PP EFE

Toni Cantó / EFE

albert rivera EFE

Albert Rivera / EFE

A Rivera no li ha anat malament fora de la política: va trigar molt poc en aconseguir la seva primera feina amb cara i ulls, entrant al despatx d'advocats Martínez-Echeverría (y Rivera). També va presentar un llibre de memòries polítiques que va ser massacrat per les xarxes i la crítica, i recentment vam conèixer el seu darrer projecte: director d'un màster de lideratge polític al Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros. Un curs dedicat a formar els líders del futur amb una nòmina de professors que deixa de pasta de moniato: Mario Vargas Llosa, Alberto Ruiz Gallardón, Josep Piqué... Sideral. Però l'Albert sabia que li mancava un fitxatge a l'estil Mbappé, i ha aconseguit el que Florentino no ha pogut fer. Portar al francès al postgrau? No, home, no. El que ha fet ha estat incorporar Toni Cantó com a docent del curs, especialitzat en les àrees d'oratòria i comunicació. El mateix protagonista ha estat l'encarregat d'esbombar la notícia, provocant un sisme a les xarxes socials.

L'ecosistema internauta ha col·lapsat, literalment. Massa bo per ser veritat. Les respostes s'amunteguen cada minut que passa, gairebé totes fent conya de la seva aptitud com a professor, comunicador i líder. Opinions com aquestes.

tuit Toni Cantó máster Albert Rivera

toni canto ciutadans - EFE

Toni Cantó / EFE

respuestas Toni Cantó máster Albert Rivera

respuestas Toni Cantó máster Albert Rivera 2

respuestas Toni Cantó máster Albert Rivera 3

Reaccions al fitxatge de Toni Cantó pel màster d'Albert Rivera / Twitter

A partir d'ara, ja ho saben: quan s'adrecin a Toni Cantó, que sàpiguen que parlen amb un mestre venerable, un pou de saviesa, un exemple per a les generacions que estan per arribar. L'Albert i en Toni cavalquen de nou.