El panorama musical acaba de patir un terratrèmol considerable. No tenim dades dels sismògrafs, i no podem traduir-ho a l'escala Richter, però de ben segur que ha assolit una xifra gens menyspreable. El motiu, l'estrena mundial de "Alocao", el nou tema de la catalana Bad Gyal i el guanyador de Supervivientesmalbaratador de fortunes i exparella d'Isa Pantoja (Isa Pi, perdó), Omar Montes. Una bella i simpàtica tonada que ens explica una preciosa història d'amor. Bé, sí, qui diu amor diu sexe. Però, qui som nosaltres per jutjar-ho? Ens limitarem a escoltar la peça musical, observar el videoclip i potser (i sempre que els fans de la parella no s'ofenguin) anotar les delicades i poètiques frases que sonaran aviat a les discoteques més in del planeta. Una mostra? 

Y tú ya sabes que te la voy a comer, eh
En tu casa, en la mía, en el hotel (¡qué!)
Si te pido una pose sé que tú la vas a hacer
Yo sé que ese culo tiene mucho que ofrecer (¡qué!, ¡qué!, ¡qué!)

Bad Gyal Omar Montes Alocao 3 @omarmontes

Bad Gyal Omar Montes Alocao @omarmontes

Un contingut apte per a (gairebé) 'tots' els públics. Sobretot si parlem dels seguidors de l'artista de Vilassar de Mar, que coneixen el to i la temperatura de les creacions de la filla de l'actor Eduard Farelo. Tampoc s'escandalitzaràn els fans de Montes: el raper de Pan Bendito va fort, dins i fora dels escenaris. Apuntin perquè potser es troben demà o demà passat taral·lejant estrofes com aquesta i no saben el perquè: 

Ella quiere sexo y yo tengo la cura (qué)
Mi bicho en su totita pierde cobertura
Y-y-y-y tú quieres verme entera desnuda
Y sé que quieres chingarme bajo e' la luna

Tu bicho en mi totito pierde cobertura (aah)

Bad Gyal Omar Montes Alocao @omarmontesBad Gyal Omar Montes Alocao 76 @omarmontesBad Gyal Omar Montes Alocao @omarmontes

Els 40 Principals o RAC105 són cosa del passat (permeti'ns la broma, que ningú s'ofengui). Ara manen les plataformes digitals de música, on Bad Gyal és la reina. I Montes... bé, Montes passava per allà. 'Alocaos' acabarem tots.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat