L'Artur Peguera és un tipus que paga molt la pena. Excel·lent professional, bona gent, s'estima la seva feina, la seva gent i la seva terra com ningú. La cara dels esports del TN Cap de Setmana porta ja molts anys a Televisió de Catalunya, informant de tot el que passa i té a veure amb el seu negociat. Notícies relacionades amb el Barça, el món del futbol, el motor, les curses del pilots de motos, atletisme, tennis..., el que sigui. També, només faltaria, bàsquet.

artur peguera tv3
Artur Peguera TV3

Als seus 60 anys, l'Artur sembla que hagi fet un pacte amb el diable. No pot ser que tingui 60 anys i sembla que en tingui vint menys. Es manté en una bona forma envejable, probablement, perquè a la mínima que pot se'n va a fer esport a la muntanya, una de les seves grans passions, com ho constaten les moltes imatges al respecte que podem veure a les seves xarxes socials.

Una altra de les seves passions, com dèiem, esport i família a banda, és el seu país, Catalunya. I si cal ser més precisos, encara més la zona d'on ell és. Lleidatà de socarrel, amb un accent meravellós que afortunadament ha continuat mantenint tot aquest temps, tot i treballar a Sant Joan Despí, el del Pont de Suert és un enamorat de tot allò que tingui a veure amb la seva estimada província. De fet, fa molts anys, ell va començar treballant pels diaris 'Sport' i 'La mañana', o per la Cadena SER a Lleida, on feia el seguiment de la Unió Esportiva Lleida a primera divisió la temporada 1993-1994. I ara, el bo de l'Artur s'ha tornat a emocionar amb un altre equip lleidatà. Un equip que aquest cap de setmana ha aconseguit, com se sol dir, una machada. Una mena de maracanazo, però a Madrid. Parlem del 'Força Lleida', l'equip de bàsquet que acaba de guanyar la Final Four de la LEB Or, i la temporada vinent serà a la màxima categoria del bàsquet espanyol, puja a l'ACB.

El conjunt català entra per la porta gran, i acompanyarà Barça, Penya, Manresa, Girona o Andorra després d'aconseguir una fita: guanyar a camp contrari, contra el totpoderós Estudiantes, un dels clàssics històrics de l'ACB. I per pallissa. Incontestable 70-85 a la pròpia pista del conjunt col·legial, al Madrid Arena. I l'Artur, més feliç que uns gínjols, tal i com ha destacat a les seves xarxes socials:

lleida
 

Ens sumem a l'alegria de l'Artur. Força Lleida, benvinguts.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!