Des de les 12 del migdia que a les portes de TV3 s'hi han aplegat diferents grups d'extrema dreta com Democracia Nacional, Falange Espanyola de las JONS o els GDR. S'estan manifestant als estudis de Sant Joan Despí sota el lema "Prou de generar odi. Pel tancament de TV3". Una manifestació que curiosament, s'està fent davant la porta del darrera i no davant la porta principal.

S'ha entonat l'himne espanyol amb la lletra que va escriure José María Pemán durant la dictadura de Primo de Rivera, s'ha cantat el "Cara al sol" i s'ha demanat l'empresonament de la direcció de TV3. Unes protestes, però, que han quedat en una presència amb prou feines, d'una cinquantena de persona, tal i com han constatat professionals de la mateixa TV3 que avui han anat al seu lloc de treball. És el cas del periodista Artur Peguera, presentador d'esports del TN, que ha publicat aquest tuit:

A la mateixa hora, Arran va proposar que col·lectius antifeixistes i independentistes encerclin les instal·lacions de TV3 per impedir la manifestació.

foto mani

Carles Palacio

Separats per una illa de distància, els manifestant antifeixistes també feien les seves proclames: