Cristina Riba ho fa bé. La co-presentadora del Telenotícies cap de setmana de TV3 ha superat amb nota la prova de fer oblidar Agnès Marquès com a parella professional de Ramon Pellicer en l'informatiu líder cada dissabte i diumenge. És telegènica, expressiva, amable i bona conductora. El seu nom comença a ser conegut més enllà de ser "la parella de Pellicer". Cristina Riba té 40 anys, és de Manresa i va fer Periodisme a l'Autònoma. Ha arribat al cim de TV3: presentar un TN. Va començar fent la formiga presentant rodes del 3/24. El salt va ser ràpid perquè és bona.

pellicer cristina riba TV3

cristina riba la grossa TV3

Cristina Riba al TN o al Sorteig de La Grossa, TV3

L'hem vist fent pocs papers a TV3, tot just conduint un Sorteig de La Grossa. Té camí per córrer fins a editar un Telenotícies. Es defineix així: "No porto rellotge, soc miop i soc més de platja que de muntanya". Té dues criatures, un fill i una filla petits. Va fer carrera a Nova York, on va treballar per diferents mitjans. I un detall que poca gent coneix és que va sortir en una altra cadena, La Sexta, de reportera a la ciutat dels gratacels. Era el programa Celebrities sobre famosos i el presentava Martina Klein:

martina klein La Sexta

Martina Klein a Celebrities (any 2008), La Sexta

Com ha canviat Cristina Riba en 13 anys?

CRISTINA RIBA A TV3:

cristina riba TV3 tiop

Cristina Riba a TV3

CRISTINA RIBA A LA SEXTA:

cristina riba la sexta

Cristina Riba a Celebrities, La Sexta

Tot i que confessa que no li agraden els programes del cor, va fer de reportera en un. De la crònica rosa de Celebrities a La Sexta queden vídeos de record, entrevistant estrelles com Meryl Streep o Glenn Close. Cristina Riba presentant en castellà. Vídeo:

Celebrities, 2008, La Sexta

L'informatiu de TV3 està en bones mans. Ramon Pellicer té 60 anys. Quan es jubili, ja té relleu per dirigir el TN. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat