Cristina Riba ho fa bé. La co-presentadora del Telenotícies cap de setmana de TV3 ha superat amb nota la prova de fer oblidar Agnès Marquès com a parella professional de Ramon Pellicer en l'informatiu líder cada dissabte i diumenge. És telegènica, expressiva, amable i bona conductora. El seu nom comença a ser conegut més enllà de ser "la parella de Pellicer". Cristina Riba té 40 anys, és de Manresa i va fer Periodisme a l'Autònoma. Ha arribat al cim de TV3: presentar un TN. Va començar fent la formiga presentant rodes del 3/24. El salt va ser ràpid perquè és bona.

pellicer cristina riba TV3

cristina riba la grossa TV3

Cristina Riba al TN o al Sorteig de La Grossa, TV3

L'hem vist fent pocs papers a TV3, tot just conduint un Sorteig de La Grossa. Té camí per córrer fins a editar un Telenotícies. Es defineix així: "No porto rellotge, soc miop i soc més de platja que de muntanya". Té dues criatures, un fill i una filla petits. Va fer carrera a Nova York, on va treballar per diferents mitjans. I un detall que poca gent coneix és que va sortir en una altra cadena, La Sexta, de reportera a la ciutat dels gratacels. Era el programa Celebrities sobre famosos i el presentava Martina Klein:

martina klein La Sexta

Martina Klein a Celebrities (any 2008), La Sexta

Com ha canviat Cristina Riba en 13 anys?

CRISTINA RIBA A TV3:

cristina riba TV3 tiop

Cristina Riba a TV3

CRISTINA RIBA A LA SEXTA:

cristina riba la sexta

Cristina Riba a Celebrities, La Sexta

Tot i que confessa que no li agraden els programes del cor, va fer de reportera en un. De la crònica rosa de Celebrities a La Sexta queden vídeos de record, entrevistant estrelles com Meryl Streep o Glenn Close. Cristina Riba presentant en castellà. Vídeo:

Celebrities, 2008, La Sexta

L'informatiu de TV3 està en bones mans. Ramon Pellicer té 60 anys. Quan es jubili, ja té relleu per dirigir el TN.