Ariadna Oltra, la periodista i presentadora de TV3, ha emocionat a tots els seus seguidors a les xarxes amb el preciós missatge que ha publicat. El divendres 23 d'abril es va celebrar a Catalunya la diada de Sant Jordi. Un dia molt especial i esperat per a tothom on es celebra l'amor i els carrers s'omplen de roses i llibres. Una tradició que l'any 2020, per culpa de la pandèmia del coronavirus i el confinament domiciliari, no es va poder dur a terme. No ha passat el mateix aquest 2021, sent moltes les persones que han inundat els carrers per no desaprofitar ni un moment i viure la jornada en tota la seva esplendor.

ariadna oltra tv3

Ariadna Oltra, TV3

Una esplendor que també ha sentit Ariadna Oltra. Quan passaven pocs minuts de les nou de la nit de divendres 23 d'abril, la de TV3, en el seu compte de Twitter, després d'un dia d'intenses emocions, va escriure el següent missatge. Unes paraules, plenes de sentiments, explicant com s'havia sentit durant la festivitat de Sant Jordi. El resultat? Més de 360 'm'agrada'. Parlem d'això:

Compte de Twitter d'Ariadna Oltra

Compte de Twitter d'Ariadna Oltra

"La vacuna de Sant Jordi funciona", "Coincideixo plenament" o "I que bé" són alguns dels missatges que els seus seguidors, compartint el seu mateix punt de vista, l'hi han fet arribar. "El millor dia de l'any i ara me n'adono de com l'havia trobat a faltar!", va escriure la presentadora de TV3 el mateix divendres 23 d'abril a primera hora del matí. Un Sant Jordi especial que segur molts no obliden. Ariadna Oltra queda clar que tampoc. I es que les tradicions no es poden perdre. Mai.