Els presentadors i presentadores de TV3 sempre provoquen interès en l'audiència. Ens acompanyen i entren a les nostres llars cada dia, i molts són com de la família. De fet, durant aquest confinament pel coronavirus "les visites" són molt més habituals i extenses. I els espectadors gaudim de la vessant menys coneguda de tots ells, moltes vegades rescatant el passat, ric en detalls i anècdotes. Gràcies a les xarxes socials avui podem satisfer aquesta "gana", tafanejant inofensivament en la història d'Ariadna Oltra, que porta a Sant Joan Despí des de 2008.

2010:

Ariadna Oltra 2010 TV3

Ariadna Oltra 2010 TV3

2014:

Ariadna Oltra 2014 final Els Matins TV3

Ariadna Oltra 2014 final Els Matins TV3

La barcelonina, que ha assumit diverses responsabilitats professionals per la pandèmia, va entrar a la casa com a becària. Va repetir durant dos anys, i gràcies a la seva vàlua, es posava al capdavant d'una franja informativa del 324. Poc després arribaria Els Matins, fent parella amb Josep Cuní, primer, i Helena García Melero, després. I actualment, presentant l'edició matinal dels TN. Una gran carrera que omple els somnis d'aquella aspirant a periodista a la Universitat de Barcelona. Una època, la universitària, que avui recuperem gràcies a una troballa tendra, divertida i sorprenent: així prenia apunts a classe de "Telemàtica" i del que avui entenem per Internet. Per cert, que Twitter ha fet la seva màgia, i ha trobat al professor.

2020:

ariadna oltra tn migdia

Ariadna Oltra TN TV3

apunts Ariana Oltra uni @ariadnaoltra

apunts Ariadna Oltra uni @ariadnaoltra

Ariadna Oltra TN Matí TV3

Ariadna Oltra TN Matí 2020 TV3

Veient la cal·ligrafia d'Oltra i l'ordre dels seus apunts, queda claríssim que sempre ha estat aplicada i que triomfaria. Segur que més d'un li va demanar fotocòpies, perquè aquestes fulles són or a les aules.