La presentadora de la cadena pública catalana TV3, Ariadna Oltra, s'ha sincerat més que mai a través del seu compte de Twitter. No té Instagram. Ho ha fet just un dia abans de celebrar el seu aniversari, coincidint amb el primer any de l'inici de la pandèmia del coronavirus a Espanya, el 14 de març, quan l'equip de Pedro Sánchez va decretar l'estat d'alarma i el confinament domiciliari per reduir els casos d'infectats i la pressió als hospitals. Oltra, presentadora i directora del Telenotícies matí, compleix anys el 15 de març. Què ha escrit?

Ariadna Oltra 2020 TV3

Ariadna Oltra, TV3

El diumenge 14 de març, quan faltaven pocs minuts per a les nou de la nit, la periodista catalana va compartir una dura reflexió amb els seus seguidors a les xarxes, més de 50.000, que es diu aviat. "Cap dubte. Aquest ha estat l'any més dur de la meva vida", comença dient la de TV3, fent la vista enrere, recordant l'inici de la pandèmia del coronavirus, el 14 de març del 2020. "Malgrat tot, estic convençuda que m'ha agafat amb les millors persones possibles: família, amigues, amics, companys i veïns", sentència Oltra. Una publicació que acompanya de l'etiqueta '1 any després'. Adjuntem el seu missatge:

Una reflexió que acumula més de 200 'm'agrada'. A més, un dels seus seguidors no ha dubtat a enviar-li ànims amb el següent missatge: "Endavant". I és que moltes han estat les persones que s'han sentit identificades amb les sinceres paraules de la presentadora nascuda a Barcelona. Doncs el 2020 ha estat un any negre per oblidar. Per sort, ja forma part del passat. Ara toca remuntar i seguir. Per cert, moltes felicitats. Per molts més.