"Humorista, cómico y actor español. Mi objetivo es crear sonrisas". La carta de presentació és de Francisco Rodríguez Iglesias, més conegut com Arévalo. Sí, el dels cassetes d'acudits d'homosexuals, 'gangosos', etcètera. Un mag de l'humor, vaja. Però no li podem retreure que menteixi amb allò de 'crear sonrisas', quan mirem la seva darrera fotografia compartida a les xarxes socials. Ha fet curt, de fet. No són somriures, són rialles. Malauradament per a ell, però, no són pas blanques ni amistoses. Més aviat són expressions nervioses motivades per l'efecte de la naftalina, la caspa i el fàstic que emana del document: Arévalo, José Manuel Soto, Fernando Esteso, José Ortega Cano i Luis del Olmo compartint sobretaula a un restaurant durant una gala taurina. Només faltava Bertín Osborne per completar el six-pack

Anem a pams: A Arévalo, descol·locat a la vida des de 1975, ja el coneixem. Esteso, l'actor de pel·lícules verds, és des de fa temps company inseparable del primer. Soto, 'la veu' de VOX, no es perd ni una foto, ni un sopar, ni un assassinat d'animals, ni tampoc una oportunitat per destrossar les oïdes dels seus parroquians. D'Ortega Cano, el torero condemnat per matar un altre conductor mentre anava borratxo, en fi. Què hem de dir. Tot ell és un drama. I tanca el cercle Luis del Olmo, el periodista radiofònic, que bé, potser no tria bé les seves amistats. O sí. Sigui com sigui, tot plegat ofereix una imatge apocalíptica i esgarrifosa. Almenys així ha reaccionat Twitter, en especial per part d'usuaris espanyols: "Y nos quejamos de los CDR", han arribat a dir, provocant l'ira d'Arévalo, que li ha dit 'gilipollas' al tuitaire que feia l'acudit. Estrany, un humorista al que no li agrada l'humor. Només el seu, aquell que té el segell de qualitat de la pell de toro i el 'carajillo'. Doncs té feina per llegir la riuada humorística que ha esdevingut la seva intervenció.

Arévalo Del Olmo Soto Esteso Ortega Cano CURT @arevalook​Arévalo Del Olmo Soto Esteso Ortega Cano @arevalook

Arevalo llamantol @arevalook

Arévalo @arevalook

No, si al final les fotos d'Arévalo es convertiran en un gènere per sí mateix. I el deixaran sense amics. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat