El futur immediat de Gloria Camila Ortega s’acaba de complicar enormement pel que Telecinco ha revelat sobre ella: ha estat enxampada cometent tres infraccions de trànsit gravíssimes. En dues ocasions, sota els efectes del alcohol. Després, sense carnet.

gloria camila gtres

GTRES

Segons ha fet públic ‘El programa del Verano’, Gloria Camila va perdre tots els punts del carnet l’1 de febrer del 2017, quan ja havia acumulat dues infraccions de trànsit per anar borratxa al volant. La jove no ha recuperat el carnet fins fa tot just tres mesos. Però això no li ha impedit conduir tot aquest temps sense la documentació en regla. I això per què ho saben? Doncs perquè Telecinco ha tingut accés a la carta que la DGT li va enviar a Ortega per a notificar-li que ja no li quedaven punts.

gloria camila telecinco

Mediaset

Una situació sorprenent. No pel fet evidentment gravíssim de conduir primer borratxa i després sense permís de circulació, sinó perquè el seu pare, el torero José Ortega Cano, va ser condemnat l’any 2013 per matar un home quan conduïa sota els efectes de l’alcohol. Però sembla que això no ha estat prou per a conscienciar la seva filla dels perills de seure al davant del volant després d’haver begut més del compte.

gloria camila ortega cano gtres

GTRES

Malgrat que a Telecinco ho han intentat, la Gloria Camila s’ha negat a entrar en directe per a donar explicacions públicament. Tot i que sí que ha volgut parlar amb un dels periodistes del programa. I li ha explicat això: “Ella ha reconocido que la policia le paró dos veces, que en una ocasión la tasa de alcohol fue 0,46. Le quitaron seis puntos e hizo un curso rápido para que se los devolviesen. Siguió conduciendo pensando que tenía esos puntos, entonces la volvieron a parar y fue cuando se fue a 'Supervivientes'. Fue más tarde cuando se enteró de que no tenía los puntos que pensaba”.