Ares Teixidó és una de les col·laboradores de TV més telegèniques, desimboltes i simpàtiques del panorama català. Ho ha estat tot a la petita pantalla: tertuliana, concursant de GH VIP, parella de David Bustamante, entrevistada estrella i fins i tot una medalla que pocs llueixen: va ser presentadora de TV3, al concurs Tot o res l'any 2017.

ares teixido TV3

Ares Teixido presentadora de TV3

Guapa i natural, cada foto d'Instagram que penja és un èxit, camí dels 200 mil seguidors. Nascuda a Lleida fa 34 anys té molta carrera per davant i ho té tot per triomfar. Posseeix una cosa que no tots els VIPS de TV poden dir: interessa. 

ares teixido Telecinco

Ares Teixidó a Sálvame al febrer, Telecinco

Dimarts a Sálvame abordaven el naixement del segon fill de Paula Echevarría, ex de David Bustamante. En cert moment, Jorge Javier recordava una ex del cantant, Ares Teixidó i aleshores, com qui no vol la cosa, revelen la notícia "Me han dicho que Ares tiene nueva pareja. Bastante sorpresa". Parlen bé d'Ares, que ha treballat a gairebé totes les TV d'Espanya. L'última, a Teve.cat fent Influmierders. Una bona idea pel temps de confinament, a reivindicar.

ares teixido influmierders teve

Ares Teixidó a Teve.cat

Els companys de diferents TV que han treballat amb Ares Teixidó expliquen que el cor d'Ares fa un temps que té nova inquilina, de l'entorn de Dulceida i la seva parella Alba. És Bruna Manzoni, una guapíssima brasilera que viu a Barcelona, exitosa instagramer i que va ser nòvia de Sofía Cristo. Aquesta és l'amiga especial d'Ares Teixidó. En l'última foto que ha penjat Bruna en bikini, Ares ha escrit una sola paraula "Inconmensurable" i una emoticona de foc:

bruna manzoni Instagram

bruna manzoni Instagrtam

bruna manzoni Instagram ultima foto

Bruna Manzoni, Instagram

Ares Teixidó ha tingut parelles famoses, com David Guapo, i altres que no ho eren. L'amor és cec i meravellós. El cor de la presentadora catalana mereix estar ocupat per qui ella vulgui. Visca l'amor.