Ares Teixidó sí estava embolicada en una relació sentimental amb David Bustamante. Ha trigat un any a confirmar, previ pagament de l'exclusiva, que era cert. Ho ha fet al mateix mitjà que va destapar la notícia, Lecturas, i en una exclusiva en portada.  L'11 d'octubre de 2017 En Blau se'n feia ressò: Ares Teixidó dorm amb Bustamante i Echevarría té les claus del pis. Una bomba en ple procés de ruptura del cantant amb l'actriu Paula Echevarría. El triunfito ploraner va desmentir la notícia de manera explícita: "¡Mentira! A Ares la conozco de un día de la presentación de Telemadrid".

ares busta t5

Telecinco

Laura Fa ha dit a Sálvame que Bustamante no sabia que Ares ho explicaria i que va tallar tement-se aquesta portada. Afegeix que la catalana "vol ser Paula Echevaría" i que passa un mal moment econòmic, que li agrada fer-se la víctima i que es creu superior fins a enfrontar-se a Núria Marín de Cazamariposas. La conclusió ha estat que Ares "es creu les seves pròpies mentides"

portada 3421 339c1eed 630x831

Octubre 2017

portada 3476 ares teixido c0927fa1 909x1200

Octubre 2018

Ara no es publica un fotomuntatge dels dos famosos sinó una entrevista amb fotos exclusives de la col·laboradora. Teixidó és molt rotunda "Después de que se publicara que dormí en casa de Bustamante seguí yendo, con tácticas para que no nos pillaran. Luego nos veíamos en los hoteles de su gira. Nos conocimos porque él forzó que nos quedáramos solos en su camerino. Estuvimos juntos hasta las 7:30 de la mañana. Era un jueves en Madrid. El domingo se plantó en mi casa de Barcelona: Él me buscaba a mí". Era l'època que Ares Teixidó feia Tarda oberta a TV3 "Bustamante se quedaba en mi casa y me mandaba whatsapps ¿Cúando llegas? Fue muy intenso porque no podíamos salir juntos a la calle. Era pasión y mucho más". El titular és "Estábamos muy enamorados".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un dia te despiertas y ya nada vuelve a ser como antes. #DespertARES • • Foto @ivantenaphoto

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Van pactar mentir a la premsa tots dos i negar els fets. Així és la premsa del cor, que algú menteix i un temps després té credibilitat. Com en política però sobre ficar-se al llit amb algú. Menys trascedent. Ares va patir per com la criticaven a les TV "Recibí críticas vergonzantes como mujer. Tengo mi carrera desde hace muchos años y de repente soy una fresca que persigue cantantes Idos a la mierda". Allò va provocar-li ansietat. Sobre el seu aprimament confessa: "Un día pesé 45,5 kg, perdí más de 10 kilos en un año y me lincharon en las redes sociales, me llamaban anoréxica y bulímica. He estado al borde del coma diabético. Soy diabética nivel 1".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Quant ha durat l'enamorament? Quatre mesos. D'octubre a febrer. Ara ja no parlen. Cadascun té una nova relació sentimental. Ella amb un amic de tota la vida, ell amb una companya de ball del programa Bailando con las estrellas. La revista assegura que allà on hi va haver foc hi ha brases i que l'última trobada entre tots dos, Busta i Ares, s'ha produït aquest juny, quan Bustamante ja sortia amb la seva actual parella, la ballarina Yana Olina. Més llenya al foc. Així descriu Ares aquella passió i enamorament: "Era una relación tóxica que me ha costado la salud".