Ares Teixidó segueix soltera, sense fills i als 34 anys fa el que vol. Tan bon punt presenta un programa a Teve.cat, una cadena que va prescindir-ne sense més explicació, o reapareix a Telecinco per explicar la seva ruptura amb David Bustamante o la seva diabetis. Catalana, famosa, presentadora de concursos, col·laboradora televisiva i instagramer. 181 mil followers van al·lucinar en com celebrava Setmana Santa: amb (molt) poca roba anunciant llenceria sexy en tres fotos de semàfor vermell:

ares teixido Instagram

ares teixido 2

ares teixido Ig 3

ares TUIT

Ares Teixidó a instagram

Ares publica "Domingo de Resurrección" i les fotos ressusciten un moribund. Està molt guapa i anuncia una marca de roba interior amb link i tot. Si altres famoses catalanes anuncien hotels sense roba, des de Laura Fa a Marta Torné, la Teixidó anuncia calces i sostenidors vermells de fantasia. No ha desvelat encara qui és la seva nova parella, nòvio o nòvia, però tota Catalunya n'està pendent. La de Lleida té molts pretendents.

ares teixido GTRES

ares instastories

Instastories Ares

A Instastories atura el cotxe al barri de la Bonanova per revelar: "He pasado unos días en familia y vuelvo con mi consultorio Influmierders". Una manera de parodiar les influencers de manual tipus Dulceida. Ares dona més. I aviat explicarà qui ocupa el seu cor. Té aspectes en comú amb Dulceida. Serà una bomba. Grandiosa Teixidó.