L'últim invent de la cúpula de 'Sálvame' per intentar competir (i guanyar) a 'Pasapalabra' no millora els resultats del 'share', però són un filó inesgotable de porqueries de les que parlar durant setmanes. 'Quiero dinero' posa a prova els col·laboradors oferint-los un premi de 5.000 euros diaris a canvi de respondre 5 preguntes compromeses. La cirereta de tot plegat és una màquina que es diu 'Kopernica' i que ve a ser una Conchita, la poligrafista, amb Intel·ligència Artificial. La seva missió, analitzar les reaccions facials del concursant i sentenciar si diu la veritat o menteix al públic. És simple. Per allà han passat Chelo García Cortés, Antonio David Flores i ara el paparazzi Antonio Montero. Un Montero que ha revelat el xantatge sòrdid que va patir anys enrere per part de l'univers de la Casa Reial després de fer reportatges fotogràfics similars al de Sofía en biquini o Joan Carles torrant el seu cul a Mallorca. 

sofia 2 t5

Sofia en biquini i Cristina en topless - T5

joan carles minibanyador t5

Joan Carles en minibanyador - T5

rei joan carles despullat

Rei Joan Carles cul despullat / Novella 2000

antonio montero tem portada

Antonio Montero sobre Joan Carles i Corinna a 'Todo es Mentira' - Cuatro

Montero, tan de dretes, pro-vox i monàrquic, es va veure a la diana per fer la seva feina periodística. El missatge va ser clar: "te tenemos controlado". Uns desconeguts van accedir al seu edifici i li van deixar un sobre a  la bústia amb unes altres instantànies: unes en les que el protagonista era ell sopant amb una dona que no era la seva esposa, la també periodista i paparazzi Marisa Martín Blázquez. Molt subtil tot. L'Antonio recordava l'episodi sense voler posar nom i cognoms als autors, confessant el problema familiar que li va causar (estava a punt de cometre una infidelitat) i revelant d'altres incidents d'espionatge amb procedència reial, com una llista detallada de les seves trucades telefòniques, amb noms, cognoms i fotografies dels seus familiars. Montero es va sufocar responent la qüestió, la màquina li va donar la raó, però el realment ridícul és el que va cobrar per tot plegat: 100€. Això és un kleenex mocat per a Joan Carles, el rei dels bitllets.

Clica a la imatge per veure el moment:

Antonio Montero parla xantatge Casa Reial T5

Antonio Montero parla del suposat xantatge de la Casa Reial / T5

Marisa Martín Blázquez amb Emma García a T5

Marisa Martín Blázquez amb Emma García a T5

familia reial al complet   gtres

Família Reial al complet  / GTRES

Antonio Montero a 'Quiero dinero' T5

Antonio Montero a 'Quiero dinero' / T5

Sembla que les borbonades no es limiten a la corrupció i els escàndols: també a assetjar la professió periodística. Per sort, aquella era ha tocat a la seva fi.