Els reis van nus. La fiscalia del TS investiga sumaris judicials per 3 casos de corrupció a la Família Reial: cas Corinna, cas targetes black i cas euga. L'últim és un entramat de moviments de milions de l'estranger a Espanya per fer despeses sumptuàries a tota la Família Reial a través de testaferros, com un cavall a la neta gran de Joan Carles: Victoria Federica . Amb tot aquest caos, la premsa rosa ha perdut el respecte als Borbons i el programa Viva la vida de Telecinco els ensenya semidespullats. 

SOFIA EN BIKINI I CRISTINA EN TOPLESS:

sofia 2 t5

sofia 3 t5

sofia 1 t5

elena t5

Sofia i Cristina a bord d'un iot a Mallorca, Telecinco

La periodista Marisa Martín Blázquez recupera unes fotos que va fer la seva agència de paparazzi. Hi surten els reis Joan Carles i Sofia amb la filla petita Cristina navegant per aigües mallorquines quan tots estiuejaven a Marivent. S'hi veu una estupenda reina Sofia en bikini rosa que li fa una figura envejable i desconeguda. No és l'única que surt bé. Cristina pren el sol sense la part superior del bikini i els pits a l'aire, però Telecinco només s'atreveix a mostrar la infanta bocaterrosa o dins l'aigua. Omet els pits de la germana del rei Felip. Joan Carles marca paquet en un minúscul banyador turbopaquet:

JOAN CARLES AMB BANYADOR TURBO:

sofia 4 t5

joan carles minibanyador t5

joan carles banyador t5

Joan Carles en banyador a Telecinco

Marisa explica que estaven a tiro de les càmeres i de terroristes. En aquella època, a finals dels anys 90, cap revista rosa no va voler les fotos i només una revista política minoritària i ara desapareguda, Tribuna, les va publicar sense gran repercussió. Ara, 23 anys després, els reis estan sota l'ombra de la corrupción i les fotos no només no els perjudiquen sinó que els fan humans. Ara sí que estan amb el cul a l'aire.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat