Antonio García Ferreras sap que TV3 li plantarà cara al setembre als migdies amb el programa Planta baixa de Ricard Ustrell. El director de La Sexta i d'Al rojo vivo es promociona al diari ABC en una entrevista signada per Salvador Sostres. Dos unionistes parlant d'independentistes. La Sexta viu posant-se medalles de ser de les poques cadenes que entrevisten algun indepe, per donar color.

rufian la sexta franco

La Sexta

Ferreras explica què hi fan els del llaç groc a la segona TV de Planeta: "La unidad de España es un bien superior y precisamente por ello invito a independentistas a mi programa, porque si les tratamos como “el otro” les damos la razón y lo que tenemos que hacer es incorporarlos". Hi van per protegir la unitat d'Espanya i per treure'ls la raó.

ferreras EP

EP

La Sexta dels Lara i Creuheras que dirigeix Ferreras silencia documentals com Las cloacas de interior i dona veu a Eduardo Inda i les seves exclusives pagades pel comissari Villarejo. La careta d'Al rojo vivo segueix dient Más periodismo però el marit d'Ana Pastor no amaga que per ell el bé superior és La unidad de España. Ferreras, el més periodista, diu de què es pot debatre i de què no: "Se puede debatir sobre un nuevo marco de convivencia pero nunca sobre su separación porque entonces ya no sería España". Sobre el judici al procés "Marchena ha sido Bach, por su inteligencia, solvencia y lucidez". Com Inda. 

ferreras inda2

La Sexta

ABC vol saber també sobre Ana Pastor: "Me mantiene unido a ella su bondad y que junto a ella tiembla el suelo. La pasión". Passió segons Sant Mateu de Bach, o l'espanyol de l'any Marchena. A Ferreras se li veu el llautó. Ustrell ho té fàcil.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat