El proper 28-A té un candidat valent i kamikaze: Pablo Iglesias. El líder de Podemos ha arribat l'últim a la cursa electoral pel seu permís de paternitat però hi arriba amb forces renovades. Té entre cella i cella els grans mitjans de comunicació, en especial el duopoli a la TV d'Atremedia i Mediaset. Si a l'informatiu estel·lar de Telecinco va advertir a Pedro Piqueras que li feia "fàstic" que l'amo de la cadena, Berlusconi, fes orgies amb noies menors d'edat, ara va a la competència, La Sexta, per criticar no els amos, els Lara del Grup Planeta, sinó el director de la cadena Antonio García Ferreras. I ho ha fet a la cara de la seva esposa i mare dels seus fills: Ana Pastor.

pastor ferreras gtres

GTRES

pablo ana pastor la sexta

La Sexta

Pablo Iglesias a El objetivo: "Se han fabricado pruebas falsas contra Podemos que han abierto telediarios. Han publicado mentiras como que nos financian Venezuela e Irán. Y utilizaron información de las cloacas del Estado. ¿Quién protege a Eduardo Inda? ¿Quién le abre ventanas mediàticas que no se abren a otros periodistas honrados de este país?. Hay miedo a pronunciar el nombre de Inda". Ana Pastor està casada amb Ferreras, que és qui posa Eduardo Inda a tots els espais polítics i madridistes de la cadena (Al rojo vivo, La Sexta Noche, Más vale tarde, El chiringuito...". Pastor se sap directament apel·lada per aquesta invectiva de Pablo Iglesias: qui promociona Inda és el seu marit Ferreras. Què respon Pastor? "No será que en La Sexta no se diga ese nombre (Eduardo Inda, no el pronuncia). Entre otros lo acaba de decir usted. Es la dirección de La Sexta y no la de Podemos quien decide quién viene a esta casa". 

L'endemà el directament afectat, Ferreras, respon Iglesias des d'Al rojo vivo. Ho fa indirectament, atiant Carlos Cue del diari El País contra Iglesias, com quan va atiar Miquel Giménez contra Terribas. Cue és un periodista purgat per Soraya Sanez de Santamaría que no vol fer-se la víctima i no li agrada que Iglesias el citi com a exemple de censura imposada per Moncloa, però admet que el PP va pressionar contra ell. Aleshores Ferreres reconeix: "Claro que los poderes políticos y económicos presionan. Cuando surge Podemos hay una presión brutal para que no se dé cancha a Podemos, Presión de quien governaba Rajoy y de Rubalcaba en la oposición. Que no querían que saliera Podemos".

ferreras la 6

Ferreras reconeix pressions i adverteix que ells van convidar Podemos als platós i podrien no haver-ho fet. La xarxa s'atipa de tanta porqueria i joc brut als mitjans:

Si conviden Pablo Iglesias és perquè fa audiència: El objetivo amb Iglesias va fer 12% i 2 milions d'espectadors. La setmana passada amb Pablo Casado 7,2% i 1,1 milions. La meitat.