Hi ha un Triangle de les Bermudes de la porqueria a Espanya: les clavegueres de l'Estat. A un vèrtex hi ha Villarejo (l'Estat corrupte), en un altre molts diners per pagar la festa (Ibex 35) i en el tercer vèrtex alguns mitjans de comunicació que difonen la merda (Eduardo Inda i els dos periodistes que li donen peixet: Ana Rosa QuintanaAntonio García Ferreras). La ultradreta judicial i policial obsessionada contra els indepes. Antonio Baños mirava Al rojo vivo i s'ha espantat:

antonio baños TV3

Antonio Baños no serà tertulià de La Sexta, TV3

Tractaven a La 6 del caos de la gestió d'Ayuso amb el coronavirus quan Baños s'ha quedat perplex escoltant el director del programa. Ferreras: "Uno empieza a estar harto del Estado de las autonomias". Només hi ha un partit a Espanya que porti en el seu programa abolir les autonomies: la ultradreta. Ferreras s'alinea amb Vox.

ferreras mapa espanya la 6

Antonio G. Ferreras amb un mapa d'Espanya sense autonomies, La Sexta

Ferreras pontifica davant d'un mapa on només hi ha províncies, una divisió franquista, però ni rastre de CC.AA. Les autonomies serien un "invent" de  la Constitució de 1978 per reconèixer Catalunya i Euskadi que molesta a Ferreras. És la pinça que denuncia Baños: Ferreras-Villarejo-Inda-Florentino-Planeta. El català Grup Planeta és anti-indepe, posa Ferreras a dirigir La Sexta, que contracta Eduardo Inda, que publica dossiers foscos, àudios i mentides del comissari Villarejo. Ferreras era cap de Comunicació i mà dreta de Florentino Pérez al Reial Madrid.

joan carles florentino GTRES

Florentino i el rei, qui té més poder? GTRES

El progressista Ferreras es treu la màscara, no la del COVID sinó la de progre. Com quan va voler a VOX al debat electoral de La Sexta quan Abascal no tenia representació parlamentària i en va excloure els partits indepes que sí en tenien. Ferreras es deu pensar que el que fa i diu no es televisa. Tothom coneix el seu biaix:

Antonio G. Ferreras contra els que ell anomena "separatistas" però ell és el separador.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat