Letícia era republicana, d'esquerres i atea quan era Letizia. La reina ve d'una família obrera, sindicalista i antimonàrquica i ha renunciat als seus principis per amor (al luxe). Es va haver de casar amb Felip per l'església a la força però dubta sobre si convé que Elionor rebi el sagrament de la confirmació. Les filles seran el que vulguin, creients o no, de dretes o no. La que és major d'edat és la cosina materna d'Elionor i Sofia, la filla de la difunta Érika Ortiz. La neboda dels reis, Carla Vigo, ara viu a Alemanya.

Carla Vigo Ortiz segueix l'actualitat política i ha penjat dues notícies que destrossen el PP. Al seu instagram, molt seguit, hi surt com una noia del seu temps, conscienciada amb el medi ambient, la causa LGTBI o les idees progressistes. I destrossa Isabel Díaz Ayuso amb dues notícies comparades:

carla 1

carla 2

Instagram Carla Vigo

Díaz Ayuso no té diners per a contractar nous metges en plena pandèmia però subvenciona el toreig amb 4,5 milions sense que hi hagi toros. Un despropòsit que  Carla Vigo destaca: "No hay dinero para médicos en la comunidad de Madrid. Aaaah, pero para esto sí". Els malalts abandonats però els toreros forrats. Vigo és llesta. Ho penja a Instastories i ja ha desaparegut però EN Blau ha capturat els seus missatges en exclusiva. I al PP tremolen. 

carla vigo3

diaz ayuso leticia

Carla Vigo Ortiz, Letícia i Ayuso, Instagram / EFE

Un membre de la Família del Rei detesta les polítiques liberals del PP (anti-sanitat pública i pro-toreros) i de Díaz Ayuso. El rei és de dretes i no li agradarà. La neboda (política) de Felip entra en política.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat