Antonio Baños va dimitir com a número 1 de la CUP després que el partit fes els millors resultats de la seva història, 10 diputats el 2015. Des d'aleshores segueix fent de periodista i és un tuitaire de dit fàcil. La seva última piulada li està costant unes quantes clatellades. Comenta un fòrum que se celebra a Sevilla sobre el procés i ho fa imitant per escrit l'accent andalús.

Enric Juliana, que havia de formar part del fòrum, li ha respost:

enric juliana  ACN

ACN

El diàleg entre Catalunya i Andalusia a la conferència és fa entre aquest periodista de La Vanguardia i un expresident d'Andalusia, que com tots és del PSOE: Rodríguez de la Borbolla. Baños ha burxat en la ferida més enllà d'imitar la parla andalusa. Explica que el col·loqui el patrocina Cajasur, una caixa en mans dels socialistes andalusos. Però la broma d'imitar l'accent és el que l'ha condemnat. Quan els Morancos imiten el català de Puigdemont és un gag, quan els carnavals humilien Puigdemont és sàtira, quan Baños imita un accent és odi:

Antonio Baños - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

Xenòfob, supremacista, classista, fastigós i gilipollas. Un bany d'insults pel tuit de Baños, que ja té més de mig miler de comentaris d'aquest nivell. És independentista, d'esquerres i antisistema. És de Nou Barris i pel seu nom i cognom sembla evident que no té cap problema de supremacisme. Però és clar, no és de Los Morancos.