Oriol Junqueras i els consellers han passat la primera nit a presó després de la decisió de la jutgessa Carmen Lamela. Un moment de crispació sense precedents que podria augmentar amb l’ordre de detenció de Carles Puigdemont i els quatre consellers que s’han quedat amb ell a Brussel·les.

Aprofitant l’avinentesa, el duet humorístic Los Morancos, ha publicat al seu canal de Youtube una paròdia sobre la visita del president a Bèlgica per reunir-se amb els líders flamencs. Durant la cançó s’insta a Puigdemont que no segueixi amb el “rotllo” de la independència i l’alerta del possible empresonament: “No te vayas a equivocar, porque estoy viendo en tu cara que tienes hecha la cama en el Soto del Real”.

Com a cirereta del pastís, al final del vídeo es bromeja amb el número 155 de loteria i la posterior ridiculització de Carles Puigdemont. Un vídeo poc afortunat donades les circumstàncies, que no obstant això, ha tingut bona rebuda per part del públic habitual dels germans Cadaval.

La política s’ha convertit en un filó per Los Morancos en els seus darrers vídeos, que busquen fer riure i criticar els dos bàndols amb un sentit de l'humor que pot agradar més o menys.

En aquesta ocasió, però, el moment de publicar el vídeo i la temàtica es podrien catalogar de poc afortunats.