La periodista catalana Àngels Barceló ha aconseguit, d'una tacada, enfurismar unionistes i sobiranistes a parts iguals. Els resultats electorals d'aquest diumenge 26 de maig no han estat els que ella esperava. La directora d'Hora 25 de la Cadena SER s'ha mullat amb un comentari cru i agre sobre el futur que plana damunt els caps d'algunes autonomies i ciutats i la xarxa li ha respost acarnissant-se amb ella.

angels barcelo   @hora25

@hora25

Barceló és la prova que no tots els periodistes catalans sortits de TV3 són independentistes: "No solo no tenemos una república, sino que vamos camino de tener menos autogobierno. Y con el 155 hemos tenido cero. Es para que los catalanes nos lo hagamos mirar. Me gustaría dejar de hablar de Catalunya", va dir recentment en una entrevista. Però n'ha parlat. I sovint. "Defraudado por la suavidad del 155, Puigdemont se inventa uno violento y terrible para su realidad paralela". No és l'únic al que ha pentinat: "Ahí está Pablo Casado, quien debería representar una nueva generación de políticos de su partido, aferrado a la mentira".

casado ayuso almeida - efe

Efe

Indirectament la periodista ha continuat queixant-se del partit de Casado. Un PP que si no hi ha un daltabaix, governarà a l'Ajuntament  i a la Comunitat de Madrid. Martínez-Almeida i Díaz-Ayuso ja assagen els discursos previ acord entre el trifachito. Els madrilenys ja no tindran Carmena i es queden amb les ganes de Gabilondo. I Barceló ara viu i treballa a Madrid. I s'ha queixat amargament: "Como ciudadana de Madrid, ahora mismo dudo entre hacerme vasca o de Cadiz. Ah, y quien herede la alcaldia madrileña que acabe las obras de mi barrio".

Escriure aquest tuit li ha valgut perquè la lapidin a la xarxa. Per no posar l'accent a "Cadiz", per voler marxar d'un Madrid de dretes i per la reclamació d'obres. A les tres províncies basques ha triomfat el PNB, que podria governar amb el suport d'EH Bildu, i a Cadis, José María González, "Kichi", s'ha quedat a un sol conseller de la majoria absoluta amb el seu Adelante Cádiz. Però Barceló no és ni d'un lloc ni de l'altre. Ajo y agua li han dit des de l'unionisme...:

...i des del sobiranisme...:

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat