El pim pam pum contra Puigdemont del periodisme madrileny s'escampa també a moderats i catalans. Mentre Ara Rosa Quintana li ha dit "mamarracho", Àngels Barceló ha esperat que el president parlés des de Brussel·les per piular:

Barra lliure contra el president de la Generalitat intervinguda. Mentre la ràdio de PRISA es limita a titular "Puigdemont acepta las elecciones del 21-D y rechaza volver hasta tener garantías", Barceló interpreta que el president ha revelat que desitjava una intervenció de Rajoy no tan "suau". La justícia encara ha de pronunciar-se sobre si és legal cessar el govern i convocar-li eleccions. El 155 textualment parla de donar instruccions a les autoritats. Ni piu de cessar-les i suplantar les seves competències estatutàries. Però Barceló ho titlla de "suau" i va més enllà: Puigdemont somiava una realitat paral·lela "violenta i terrible". Acaba dient que l'espectacle ha de continuar. Potser es referia al de dos homes a la presó i l'amenaça de 30 anys pel govern en ple. A aquest show, Àngels?

barcelo rajoy  GTRES

GTRES

Barceló sap que des de Catalunya se la miren amb afecte. Va ser de les primeres cares de les notícies de TV3 i això li assegura un racó al cervell, o al cor, de molts catalans. La xarxa està tensionada des de fa setmanes i dels moderats espera no tanta especulació, però Barceló s'alinea amb la línia editorial de PRISA i això té un cost: la crítica.

A l'últim editorial d'Hora 25, Barceló segueix la matraca ( paraula de moda gràcies al company de cel·la de Jordi Sánchez). Titlla els polítics independentistes de "ridículs i covards". De totes les paraules d'aquest paràgraf l'única important per als que frivolitzen parlant de show és cel·la.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat