L'exdona de Josep Maria Mainat, investigada pel suposat intent d'assassinat del productor, ja no pot tornar a la mansió familiar d'Horta, després de l'ordre d'allunyament imposada pel jutge. Angela Dobrowolski va convertir la casa en un escàndol majúscul: prostitució, saquejos i personatges delirants que anaven entrant i sortint del domicili, ja recuperat pel de Canet de Mar. Que ningú es preocupi gaire, però, pel benestar de l'alemanya. No dorm al carrer ni sota un pont. 'El Programa de Ana Rosa' ha revelat on para. I no li va gens malament: estrena pis de luxe a l'Eixample de 4.000 euros al mes

nou pis de luxe Angela Dobrowolski T5

nou pis de luxe d'Angela Dobrowolski / T5

nou pis de luxe Angela Dobrowolski 2 T5

nou pis de luxe d'Angela Dobrowolski a Barcelona / T5

nou pis de luxe Angela Dobrowolski 3 T5

Interior nou pis de luxe d'Angela Dobrowolski a Barcelona / T5

Segons el reporter Miquel Valls, l'Angela ha obtingut una important rebaixa en l'astronòmica xifra de 140€ al dia: només pagarà la meitat, ja que es quedarà com a mínim durant 3 mesos. No està malament per a un pis amb tota mena de comoditats, una entrada privada i diferents terrasses on serveixen fastuosos esmorzars 'de franc'. La factura, diuen, la pagarà amb els 2.800€ que cobra al mes: 1.500 de la pensió de Mainat i la resta, de la participació en una de les empreses de l'exmarit. A més a més, Dobrowolski no està sola: en el contracte figuren més persones. Potser Gabriel, Alina i la resta de personatges de la trama li acompanyen. Un niu a tot drap on ves a saber si viuran noves "aventures".

angela plora portada

Angela Dobrowolski plora a T5

nou pis de luxe Angela Dobrowolski 4 T5

Sala d'estar del nou pis de luxe d'Angela Dobrowolski / T5

nou pis de luxe Angela Dobrowolski 5 T5

Més habitacions del nou pis de luxe d'Angela Dobrowolski a Barcelona / T5

Ana Rosa Quintana i Miquel Valls pis luxe Angela Dobrowolski a T5

Ana Rosa Quintana i Miquel Valls sobre el pis luxe d'Angela Dobrowolski / T5

gabriel Telemadrid

Gabriel, suposat escort d'Angela Dobrowolski / Telemadrid

Alina a Sábado Deluxe T5

Alina entrevistada a Sábado Deluxe / T5

Josep Maria Mainat fa gest a la sortida del jutjat GTRES

Josep Maria Mainat fa gest a la sortida del jutjat GTRES

Ara bé: els que potser tremolen són els veïns d'aquest indret tan sofisticat. Totes les mirades, a partir d'ara, es centren en una illa del Pla Cerdà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat