El còmic i presentador català Andreu Buenafuente ha emocionat els seus seguidors a les xarxes amb una preciosa fotografia de la seva dona Sílvia Abril i la seva filla en comú, Joana. Un retrat que ha compartit durant el matí del divendres 9 d'abril en el seu compte d'Instagram. El motiu no és cap altre que la recent estrena de l'obra de teatre El éxito de la temporada que l'actriu de Barcelona representa al teatre de Madrid, La Latina. Una funció produïda per El Terrat, per celebrar el seu trenta aniversari, en la que Abril comparteix escenari amb altres grans amics i companys seus com David Fernández, Mònica Pérez o Jordi Ríos, entre d'altres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sílvia abril (@silviabril)

"Mare Sílvia Abril i filla després de l'estrena de El éxito de la temporada al Teatre de La Latina". Aquest és el missatge que Andreu Buenafuente escriu al món viral. Unes paraules que acompanya amb l'emoticona d'una cara amb petits cors vermells als ulls. Una captura que Buenafuente ha pres de la seva dona i filla per sorpresa, quan no sabien que estaven sent retratades. A la bonica estampa, que acumula més de 7.000 'm'agrada', les dues es fonen en una càlida i tendra abraçada a sobre de l'escenari després de representar l'espectacle. Parlem d'això:

Andreu Buenafuente, Instagram

Andreu Buenafuente, Instagram

"Amor profund!", "Que maques", "Orgull de pare i marit", "Em fonc d'amor", "Tendresa" o "Pot estar molt orgullosa dels pares que té" són alguns dels molts comentaris que s'acumulen en la fotografia publicada per Andreu en el seu perfil d'Instagram, on té prop de 600.000 seguidors. Una imatge val més que mil paraules. I la foto de Buenafuente n'és un clar exemple.