El marit de Silvia Abril i productor, humorista i presentador català, Andreu Buenafuente, està en boca de moltes persones per l'emotiu text que ha compartit a les seves xarxes. Una curta reflexió, de tot just set línies, que no ha passat desapercebuda per als seus seguidors en el seu compte de Twitter, on acumula més de tres milions, que es diu aviat. "Un breu missatge, no sigui que se'm passi per alt..." ha començat dient Buenafuente abans de compartir el seu missatge més emotiu. De què es tracta?

Andreu Buenafuente GTRES

Andreu Buenafuente, GTRES

56 anys, ni un més ni un menys. Aquesta és la xifra que Andreu Buenafuente acaba de fer. Un aniversari marcat per la pandèmia del coronavirus, però que el català ha celebrat amb les seves dona Silvia Abril i la seva filla Joana. Una data molt especial que també ha celebrat al món viral. "Fent comptes i sí, sí escolta... que me'n surten 56!!! Gràcies a tots pels bons desitjos. Quan es pugui, s'ha de celebrar!!! Petons i abraçades!!!!", ha escrit Buenafuente en un primer missatge.

Hores després n'ha publicat un altre, que ha acompanyat d'un emotiu i breu text en color vermell. "Em sento estimat i ben envoltat", reconeix, entre d'altres coses, el de Barcelona. Parlem de la següent reflexió:

"Felicitats", "Moltes felicitats, Per molts anys més" o "Gràcies per la teva generositat", són alguns dels moltíssims missatges que els seus amics, companys i seguidors l'hi han fet arribar. Unes felicitacions a les que nosaltres ens sumem. Per 56 anys més de riures. Doncs l'humor és l'últim que s'ha de perdre i això bé ho sap Andreu Buenafuente.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat