Andrea Levy és una dona catalana que ha triomfat a Madrid. Màxima autoritat cultural de la capital, ha començat una guerra a twitter després de protagonitzar una penosa intervenció a l'Ajuntament de Madrid. El PP va perdre les eleccions davant Manuela Carmena però els vots de la ultradreta van alçar Levy. Li deu el càrrec a un partit franquista, anticatalanista, masclista i homòfob. Tot valors contraris a la Cultura que ella representa. I la tensió l'ha afectat. Estava fora de si i alguna premsa madrilenya l'ataca. Destaquen una suposada hiperactivitat nocturna de la regidora del PP.

andrea levy despentinada TW

Andrea Levy a l'Ajuntament, web de Madrid

El periodista de El Confidencial, Alfredo Pascual, ha fet un tuit, que després ha esborrat però que Levy ha destacat com a ofensiu. Diu que a Madrid és popular la vida nocturna de la soltera i sense fills Andrea Levy:

tuit alfredo

andrea levy GTRES

Andrea Levy no entoma les crítiques, GTRES

La regidora popular diu que pateix "assetjament" de persones d'esquerres sobre la seva vida privada i desitjaria conéixer de debò mig Madrid. El periodista segueix fotent-se de Levy:

andrea levy EFE

Andrea Levy es posa flamenca de nit, EFE

El periodista no és l'únic a qui la política ha blocat a les xarxes socials. El periodista d'El confidencial ha estat prou perspicaç per detectar que Andrea Levy l'ha blocat fora d'horari laboral "A altas horas de la noche". No tindria son.