Andrea Levy és una dona catalana que ha triomfat a Madrid. Màxima autoritat cultural de la capital, ha començat una guerra a twitter després de protagonitzar una penosa intervenció a l'Ajuntament de Madrid. El PP va perdre les eleccions davant Manuela Carmena però els vots de la ultradreta van alçar Levy. Li deu el càrrec a un partit franquista, anticatalanista, masclista i homòfob. Tot valors contraris a la Cultura que ella representa. I la tensió l'ha afectat. Estava fora de si i alguna premsa madrilenya l'ataca. Destaquen una suposada hiperactivitat nocturna de la regidora del PP.

andrea levy despentinada TW

Andrea Levy a l'Ajuntament, web de Madrid

El periodista de El Confidencial, Alfredo Pascual, ha fet un tuit, que després ha esborrat però que Levy ha destacat com a ofensiu. Diu que a Madrid és popular la vida nocturna de la soltera i sense fills Andrea Levy:

tuit alfredo

andrea levy GTRES

Andrea Levy no entoma les crítiques, GTRES

La regidora popular diu que pateix "assetjament" de persones d'esquerres sobre la seva vida privada i desitjaria conéixer de debò mig Madrid. El periodista segueix fotent-se de Levy:

andrea levy EFE

Andrea Levy es posa flamenca de nit, EFE

El periodista no és l'únic a qui la política ha blocat a les xarxes socials. El periodista d'El confidencial ha estat prou perspicaç per detectar que Andrea Levy l'ha blocat fora d'horari laboral "A altas horas de la noche". No tindria son. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat