Quan el PP de Mariano Rajoy va decidir ascendir la jove advocada afiliada al PP a la cúpula de Génova es va dir que era una "operació d'estètica" del partit per rejovenir-se i canviar cares per altres de més joves, com Pablo Casado o Javier Maroto.  Andrea Levy es troba sota la lupa per dona, jove i pepera. Un cocktail que les males llengües no deixen de paladejar. L'última aparició de la vicesecretària del PP a TVE amb uns llavis més molsuts ha disparat els comentaris sobre si s'hauria sotmès a una intervenció quirúrgica. Ella ho ha desmentit categòricament a El Nacional.

levy 2  TVE

Als seus 33 anys no li cal passar pel quiròfan ni injectar-se a la cara àcid hialurònic o col.lagen. Per si hi hagués cap dubte, Levy nega a El Nacional que la imatge sigui producte d'una xeringa sinó que es tracta d'un efecte òptic pel maquillatge que li van aplicar a Los desayunos de TVE. La diputada catalana és notícia també per la seva vida amorosa. A la capital no els acaba de fer el pes i algun dels cronistes més veterans la tenen entre cella i cella. És el cas de Jaime Peñafiel que aquesta setmana li dedicava un paràgraf dels seus: "La más frívola diputada del PP, quien ya lleva cuatro amores en dos años: un guitarrista, un periodista, un diputado podemita y un cantante 'indie'. Y eso que la muchacha "no quiere que su vida personal interfiera en su carrera". El foc amic sempre és el més perillós.

andrea levy   @PPopular

El cantautor d'esquerres al qual es refereix Peñafiel i que seria la parella actual de Levy és Nacho Vegas. Entre els seus ex hi ha el periodista indepe Enric Vila, un altre periodista però d'El país Manuel Jabois i el diputat de Podemos Miguel Vila. Vegas és asturià i clarament d'esquerres, com demostra al seu twitter:

nacho vegas  @NachoVegasTwit

Levy té molta carrera al PP per davant. Va arribar a sonar com a ministra però finalment Dolors Montserrat, també soltera, fou la quota catalana al govern Rajoy. Ser solter té solució, a Rajoy el van fer candidat quan el van casar amb una dona.  

levy camacho   @pableninn

Levy ha de triar: vol ser Mariano Rajoy o Alícia Sánchez Camacho?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat