Andrea Janeiro és el pilar més important per a Belén Esteban. La seva filla ha estat determinant en els moments clau de la seva vida. En moments en què la col·laboradora de 'Sálvame' ho veia tot fosc, Andrea ha estat la seva llum, la seva salvació. Especialment en episodis tan durs com la seva addicció a les drogues. Un dels principals motius pels quals va sortir d'aquest món va ser per la seva filla, no volia que es quedés sense mare, ni que la veiés en aquestes condicions. Ara Andrea Janeiro també l'ha ajudat molt en la seva recuperació per la seva operació.

Recentment, Belén Esteban ha concedit una entrevista on ha parlat de salut mental i autoestima. Ho ha fet a través d'una plataforma online, allunyada de les revistes del cor o els platós de televisió. Es podrà llegir en la seva totalitat en les properes setmanes, encara que ja ha deixat alguns titulars.

Belén Esteban MEDIASET
Belén Esteban MEDIASET

Belén Esteban ha recorregut a professionals de la salut

"Hi ha molts comentaris que sí que et dolen, però has d'aprendre a viure amb això. A mi m'han arribat a dir: 'Tant de bo et moris'. Estem bojos?", ha explicat la de Paracuellos del Jarama sobre les crítiques que pateix en xarxes socials.

Belén Esteban parla públicament per primera vegada de la seva teràpia psicològica. "La meva vida ha canviat molt i crec que m'ha ajudat molt el psicòleg perquè jo soc una persona molt emocional i molt impulsiva. Encara estic al camí, però m'ajuden a saber portar-lo millor".

La col·laboradora es va posar en mans d'especialistes quan va voler vèncer a les drogues, també amb la mort del seu pare, una pèrdua terrible, i ara amb el seu problema de salut.

Amb la seva ruptura de tíbia i peroné, una recuperació que la va mantenir més de tres mesos postrada en un sofà llit sense poder sortir de casa, se li va sumar una delicada intervenció. L'estiu passat va haver de passar per sala d'operacions per operar-se d'un pòlip. "En una revisió em va veure alguna cosa la meva ginecòloga. Tenia un pòlip. Als tres dies em van haver de ficar en sala d'operacions i treure-me'l. Però, si no hagués anat? Ja que hagués estat pitjor". Així les coses, llança un missatge important: "Cal ser valents i us heu de fer revisions tots els anys perquè el nostre cos canvia i hem de saber canviar amb ell".

La col·laboradora també ha parlat sense embuts de les operacions i canvis estètics a què s'ha sotmès en tots aquests anys. "La medicina estètica no m'agradava absolutament res fins que vaig començar. Porto el pit posat, per a mi ha estat la millor operació que em vaig fer. Per exemple, jo em posava un biquini i no tenia pit i ara em poso uns biquinis que me'ls poso fins i tot de triangle. La meva autoestima ha millorat". La mare d'Andrea Janeiro també s'ha sotmès a una liposucció, rinoplàstia, blefaroplàstia i augment de llavis.