Andrea Janeiro es troba treballant com a periodista a Los Angeles. Encara que la filla de Belén Esteban adora els mitjans de comunicació, no vol ser un personatge públic. En complir la majoria d'edat, quan es va mostrar el seu rostre, va enviar un comunicat en el que deixava ben clar que volia mantenir el seu anonimat, i així es va haver de respectar. La jove se'n va anar a estudiar comunicació al Regne Unit, una carrera que va ser pagada íntegrament per la col·laboradora de 'Sálvame', ja que Jesulín de Ubrique no veia amb bons ulls que estudiés fora d'Espanya. Entre Andrea Janeiro i la resta de fills del torero sempre hi ha hagut una gran diferència en el tracte. No obstant això, en aquests últims anys es podria haver produït un acostament.

Jesulín de Ubrique ha fet el salt a la televisió amb èxit. Ha acabat amb la seva participació en revistes del cor, però la seva aparició en programes és cada vegada major. L'any passat va ser concursant de la segona edició de 'El Desafío', i també va participar a 'El Hormiguero' i a 'Casa meva és la teva'. Se li ha pogut veure en alguna entrevista per a Canal Sud. Ara s'enfronta a un repte encara major.

Jesulín d'ubrique
Jesulín d'ubrique

Jesulín de Ubrique, primer fitxatge confirmat de 'MasterChef Celebrity 8'

El torero serà el pròxim concursant de 'MasterChef Celebrity 8'. Fa un parell de mesos ja es van filtrar alguns dels noms de famosos que havien realitzat les proves amb notable èxit. Un d'ells era Jesulín de Ubrique. El marit de María José Campanario és el fitxatge estrella, i amb les pèssimes dades d'aquesta última edició del format és normal que s'hagi confirmat el primer nom, encara que ho ha fet la revista 'Semana' en exclusiva' i no la productora i la cadena.

En aquests propers dies s'aniran coneixent els noms que acompanyaran a Jesulín de Ubrique en aquesta edició que tot apunta que es mantindrà com a protagonista. En una de les últimes proves, així com en la final, els concursants sempre reben la visita d'alguns familiars per ajudar-los a cuinar o valorar els seus plats. En el cas de Jesulín segur que tindria al seu costat a María José Campanario o Julia Janeiro, però aniria Andrea Janeiro?

Jesulín d'Ubrique ATRESMEDIA
Jesulín d'Ubrique ATRESMEDIA

Com ha demostrat amb la seva mare durant el confinament, a Andrea Janeiro li agrada la cuina encara que no sigui el seu fort, i és probable que vegi el seu pare en televisió el proper mes de setembre. Hagi passat el que hagi passat entre ells en el passat i s'ha quedat allà, i ara comença una nova vida per a pare i filla.

María José Campanario ha tingut un paper fonamental en aquesta nova imatge i faceta de Jesulín de Ubrique. Han volgut oblidar-se d'aquell passat en què eren personatges de la crònica social i dels seus enfrontaments amb Belén Esteban. Andrea Janeiro els va demanar silenci, igual que a la seva mare, i les dues parts han complert la promesa.