Andrea Janeiro és indispensable en la vida de Belén Esteban. Mare i filla han estat unides des del primer dia. La col·laboradora de 'Sálvame' va fugir d'Ambicions amb el nadó als seus braços. Pocs mesos després va començar a explicar els seus desacords amb Jesulín de Ubrique, María José Campanario i la família del torero. Així vam conèixer la filla d'ambdós, amb la famosa frase "Andreíta, menja't el pollastre".

De les primeres imatges d'aquella tímida Belén Esteban de la mà de Jesulín de Ubrique ja han passat 25 anys. Des d'aleshores s'ha mantingut en la petita pantalla. Al llarg de tots aquests anys ha parlat malament del pare de la seva filla, de la falta d'atenció d'aquest. Mentrestant, suposadament, als seus fills els ha cobert amb tota mena de necessitats, mai no ha ajudat Belén Esteban a fer front a les despeses de la jove. La de Paracuellos sempre ha repetit que el torero no va voler pagar la universitat de la seva filla gran perquè estudiava fora d'Espanya.

Belén Esteban
Belén Esteban

Belén Esteban porta 25 anys en televisió

Com hauria estat la vida de Belén Esteban si no hagués tingut una filla amb Jesulín de Ubrique?"Yo estava estudiant per auxiliar de clínica, que el sap molt poca gent, però després vaig tenir la relació amb Jesús i la vida em va canviar. Fins aleshores havia fet de tot. Havia treballat cuidant nens, planxant, netejant cases", ha declarat al diari 'El Món'. També va estudiar un curs d'hostessa i relacions publiques, encara que no el va acabar.

La seva vida va canviar radicalment quan va trepitjar un plató de televisió. Les seves primeres aparicions van anotar dades extraordinàries d'audiència. Milions d'espectadors estaven interessats en la història del moment. La veien una persona propera i el públic es va identificar aviat amb ella recolzant-la en tots els seus passos. Els productors de televisió van començar a trucar-li per a tots els seus programes

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban en 'Sálvame'

"Allò era lo meu. Em movia entre les càmeres com un peix a l'aigua. Sentia que connectava amb el públic", deia Belén sobre els seus començaments en televisió. Amb el mateix discurs ha aconseguit mantenir-se tots aquests anys. Encara que és cert que des que Andrea Janeiro li va demanar que no parlés d'ella ni de Jesulín de Ubrique en televisió i es va acabar el seu interès.

Al llarg de tots aquests anys Belén Esteban ha acumulat milions d'euros que ha invertit en cases i fins i tot en la seva pròpia empresa. La col·laboradora és una de les dones més riques del país, i sempre ha assegurat que quan s'acabi 'Sálvame' s'acabarà el seu pas per la televisió. Totalment fidel a la productora i a la cadena que tant li ha donat. No necessita més diners per sobreviure.