Ana Rosa Quintana s'ha recuperat satisfactòriament del seu càncer de pit i fa setmanes que ha tornat al capdavant del seu programa a Telecinco. Una gran notícia des del punt de vista humà, sens dubte. Ens alegrem per ella. Això sí, el seu retorn també ens ha fet refrescar la part negativa de tenir-la pontificant i intoxicant l'audiència. No va trigar ni deu segons en deixar el seu segell personal en el seu retorn criticant la inversió en sanitat pública. Ella és així. I crea escola, és una mestra. De fet, li agrada envoltar-se de persones d'ideologia i tarannà similar als seu. També d'amics. Quan tot això conflueix, fins i tot es pot somiar amb ser la seva successora, deixebla o alter ego. És el que li passa a Ana Terradillos. 

L'Ana és periodista de llarga trajectòria. Els oients de la SER de fa força temps la recordaran per les seves cròniques als informatius, semblava una professional competent i rigorosa. Però en algun moment del camí va optar per d'altres vies per triomfar, per guanyar més diners, per pujar en l'escala de poder. I aquí entra en joc l'amic comú d'Ana Rosa i Terradillos: el comissari Villarejo. Algunes de les seves converses van ser filtrades el passat estiu pel mateix policia, com aquella de "están allí chupando pollas". Ella volia "sacar tajada" i "comer de abogados", Villarejo li oferia el mannà: “Te voy a dar varias cosas interesantes para que tú manejes y saques partido con ellas”. Clavegueres Terradillos. Fins el coll de porqueria. Lògic que acabés sent una estrella al matinal de Mediaset.

Ana Rosa Quintana y Ana Terradillos Telecinco
Ana Rosa Quintana i Ana Terradillos / Telecinco
l'ex comissari José Manuel Villarejo Audiència Nacional juny 2022 Europa Press
L'ex comissari José Manuel Villarejo / Europa Press

Ana Terradillos, tan anticatalana com la jefa Ana Rosa Quintana

Terradillos ha demostrat amb escreix durant la seva estada a 'AR' que compartia la sensibilitat de la jefa en temes polítics de tota mena. També en el anticatalanisme, evidentment. No ets ningú en aquest programa si no escups contra l'enemic número 1 de l'espanyolisme. El Procés ha ofert barra lliure en aquest sentit, tot i que ara que la cosa s'ha desinflat els rampells continuen. L'Ana va sortir del programa a l'inici d'aquesta temporada amb el ball de cromos per la marxa de Sonsoles Ónega, fent-se càrrec de 'Cuatro al Día'. Un espai molt més minoritari en el que esplaiar-se a gust i fer campanyes lamentables. Dona veu a extremistes i menteix i exagera sense cap mirament. I tenim una mostra ben recent: acusar la Generalitat d'ensenyar a masturbar-se a criatures de 3 anys. Sensacionalisme vomitiu, penós i aberrant.

Cartel Yo me masturbo Cuatro
'Cuatro al Día' parlant de l'educació sexual a Catalunya / Cuatro
Ana Terradillos con reportera Barcelona Cuatro al Día Cuatro
Ana Terradillos amb una reportera de Barcelona a 'Cuatro al Día' / Cuatro

Terradillos, amb Abogados Cristianos y Israel García Juez, mentint sobre Catalunya

La perxa és el programa del govern català dirigit a l'educació sexual d'infants i joves en edat escolar. Es diu 'Coeduca't' i efectivament, comprèn des de nens i nenes de 3 anys fins a estudiants de l'ESO. És evident que els continguts no són els mateixos depenent de l'edat dels alumnes, però a Terradillos i companyia aquest detall els grinyola, no poden fer la seva feina. L'espai treu un cartell en el que s'ensenya masturbació femenina, assegura que el donen als menors i llancen el titular: "Enseñar a masturbarse a niños de 3 años". Després connecten amb una reportera a Barcelona per remarcar que es fa a les aules catalanes i, per acabar-ho d'adobar, entrevisten als ultres d'Abogados Cristianos i rematen amb Israel García Juez. El xou complet. El que no diuen, però, és el més important: que això és un material extern i dirigit als docents dels cursos de 3 i 4art d'ESO. 15 i 16 anys. No 3. Un tuitaire signa un fil molt interessant al respecte, titllant de "basura" el programa de Terradillos. Desballesta la tesi de 'Cuatro al Día', nascuda a VOX, de forma implacable

Ana Terradillos con Abogados Cristianos Cuatro al Día Cuatro
Ana Terradillos amb Abogados Cristianos a 'Cuatro al Día' / Cuatro
Israel García Juez Cuatro al Día cuatro
Israel García Juez a 'Cuatro al Día' / Cuatro

Terradillos, quién te ha visto y quién te ve. Una carrera prometedora a fer punyetes. La nova Ana Rosa Quintana.