El cas marit Ana Rosa s'embolica als tribunals. Aquest dimecres ha declarat a l'Audiència Nacional l'excomissari Villarejo, per videoconferència des de la presó, en la peça separada que investiga la trama en la qual segueix imputat per extorsió Juan Muñoz, l'encara marit de la presentadora Ana Rosa Quintana. La fiscalia considera que Muñoz va comprar a Villarejo un vídeo gravat per l'excomissari on apareixia un exjutge esnifant cocaïna amb prostitutes a un lavabo. La intenció de Juan Muñoz seria extorsionar l'exjutge amb el vídeo per cobrar un deute. El jutge va ser inhabilitat per acceptar suborns i ara fa d'advocat.

juan muñoz gtres

GTRES

El vídeo es va visionar al despatx del jutge que instrueix el "cas marit Ana Rosa" en presència de la víctima de la presumpta extorsió. Segons EFE, la víctima de l'extorsió "aparece en un cuarto de baño, de espaldas, hablando por teléfono y aparentemente esnifando cocaína". El comissari jubilat ha negat que el vídeo es gravés per encàrrec seu. I ha afegit que els àudios on el mateix Villarejo visiona el vídeo mentre el comenta amb Juan Muñoz i pactarien l'extorsió estan "manipulats".

villarejo captura la sexta

La Sexta

Preguntat per la Fiscalia Anticorrupció, el comissari ha embolicat la troca involucrant l'exministre de Defensa José Bono dient que qui va gravar el vídeo l'any 2006 va ser el CNI que depenia de l'aleshores ministre de Defensa de Zapatero. El jutge sospita que el vídeo l'hauria gravat Villarejo per encàrrec d'un traficant d'armes per extorquir un jutge que l'investigava a Marbella.

ana rosa marit reis GTRES

GTRES

Quan a Villarejo li han posat els àudios on negocia la compra del vídeo amb el marit d'Ana Rosa, l'excomissari ha negat l'evidència. Villarejo ha dit "están manipulados, no reconozco su autenticidad y niego que la reunión que reflejan se produjera".  Segons informa Europa Press, a l'àudio que té el jutge de l'AN, el marit d'Ana Rosa Juan Muñoz demanava a Villarejo el febrer de 2017 consell sobre "cómo debilitar" el seu deutor que es negava  a pagar-li. El comissari li va oferir un vídeo en el qual, literalment diu Villarejo "el CNI le grabó farlopeando". 

ana rosa juan muñoz GTRES

GTRES

Villarejo argumenta que coneixia el vídeo per haver col·laborat amb la policia de Marbella al cas Malaia de corrupció d'Isabel Pantoja. Villarejo s'ha defensat dient que el seu paper en la trama només va ser avisar al marit d'Ana Rosa, al qual considera "amic", i posar-lo en contacte amb les persones del CNI que van gravar el vídeo. Villarejo amb la seva declaració de dimecres, es pretén salvar ell però reconeix que el marit d'Ana Rosa volia el vídeo per l'extorsió. Villarejo ha traït el marit d'Ana Rosa i el deixa més a prop del judici.