Ana Rosa Quintana està més a prop de la imputació. Ho ha destapat el digital Público i la seva periodista d'investigació Patricia López. La trama de corrupció policial té a la presó l'excomissari Villarejo i manté imputat el marit de la periodista, Juan Muñoz, per tramar l'extorsió a un exjutge encarregant un vídeo on consumia cocaïna amb dues prostitutes.

juan muñoz marit Ana Rosa GTRES

GTRES

El sumari segueix el seu curs i es filtren àudios de converses que afecten el trio: Ana Rosa, el marit i Villarejo. Mayka Navarro, a sou d'AR, no ho dirà mai a La Vanguardia però En Blau sí reconeix l'exclusiva de Público. Ana Rosa era amiga íntima i assessora del corrupte policia. Aquest és un àudio entre Juan Muñoz i Villarejo:

Villarejo la sexta

GTRES / La Sexta

Villarejo parla amb el to fatxenda i crepuscular que li coneixem de les cintes de Corinna: "Lo que desconcierta a todos estos es que a mí la prensa me come la polla, me toca las narices y como además tengo buenas asesoras, como mi buena amiga Ana, que me dice: "No se te ocurra conceder entrevistas a nadie". Digo, ya lo sé. Vamos, jamás de los jamases. Ahora, a mí me llaman todos los días cuatro o cinco...Casimiro García Abadillo, el Pedro J...". El diari El País ja va publicar que Villarejo es va oferir a Ana Rosa per arreglar-li els problemes amb la productora d'El programa de AR. Ara un altre diari, Público, té les proves de so.

ana rosa quintana juan muñoz marit gtres

GTRES

El que es desprèn de les cintes és que Ana Rosa Quintana (i el seu tertulià i amic Eduardo Inda) van aconsellar i donar el seu suport al comissari Villarejo, tot i que aleshores ja estava imputat en la causa del pequeño Nicolás i investigat pel presumpte apunyalament de la doctora Pinto. Abans de ser detingut i empresonat, Ana Rosa Quintana i el seu marit van compartir taula amb Villarejo perquè els ajudés a solucionar uns problemes judicials. I queda clar que AR sabia que aquest ajut seria maquinant una extorsió.

ana rosa quintana alfonso rojo parella casat nova york efe

EFE

A les cintes Villarejo explica que el seu vincle no ve de Juan Muñoz sinó per Ana Rosa. Villarejo era amic d'Ana Rosa fa 40 anys. El primer marit de la de Telecinco, Alfonso Rojo, apareix a les cintes quan Villarejo afirma que va finançar el seu digital ultra Periodista digital. Ana Rosa queda esquitxada ja que Público té l'informe policial que és a l'Audiència Nacional on queda clar que "Ana Rosa estaba presente y escuchó cuál era el método con el que Villarejo pensaba socorrer a su marido: chantajear al exjuez Francisco Javier de Urquía. (...) Juan Muñoz  no quiere dejar a Ana Rosa Quintana fuera de los tratos con Villarejo".

Ana rosa zodiac estiu GTRES

GTRES

Ana Rosa era coneixedora de tota l'extorsió. Còmplice, cooperadora necessària, autora...? Ho dirà un jutge. La reina dels matins amb l'aigua al coll, més a prop de ser imputada.