Ana Rosa Quintana ho ha tornat a fer: censurar una informació que l'afecta directament. Tan directe com que el seu marit, Juan Muñoz, s'ha assegut aquest dimecres al banc dels acusats de l'Audiència Nacional acusat d'extorsió en la trama Villarejo. 

Muñoz, gràcies a la intermediació de la seva dona Ana Rosa, va fer l'encàrrec a Villarejo de parar una trampa a un exsoci seu i gravar un vídeo on la víctima consumeix cocaïna amb dues prostitutes. El van extorquir amb el vídeo per cobrar un deute. Aquestes són imatges del vídeo amb la víctima de l'extorsió consumint coca a un lavabo:

frame coca

Frame del vídeo de l'extorsió, twitter

El dia que es va destapar la trama, 31 de juliol de 2018, quan la policia va detenir Juan Muñoz i el va fer dormir al calabós, El programa de AR va ser un escàndol: no va fer ni tan sols una menció al cas Villarejo. Res, nul, censura total com va revelar EN Blau.

Ara, 3 anys després, ha tornat a passar. Ana Rosa Quintana obre el seu informatiu de les 9 del matí amb les xiulades a Pedro Sánchez d'ahir, entrevista Isabel Díaz Ayuso i parla molt del volcà de La Palma. El volcà el té més a prop: a casa seva. Però s'ho calla.

Amb aquesta cara comença Ana Rosa el programa després de donar l'ordre de no donar la notícia del dia: comença el judici del cas Villarejo

ana rosa quintana Telecinco

Ana Rosa Quintana el dia que el marit és jutjat, Telecinco

No deu ser fàcil fer un programa de 5 hores sabent que a la mateixa hora el teu marit s'asseu al banc dels acusats i afronta penes de presó acusat d'extorsió. El programa ha anat com sempre, biaix a favor de la dreta i parlar de la Pantoja. 

Ana Rosa s'ha negat a emetre la imatge del dia: el seu marit assegut al banquillo. En primer plano, el principal acusat, el comissari jubilat Villarejo, i al darrere, el primer per l'esquerra, calb i més alt que els altres, Juan Muñoz:

juan muñoz banquillo efe

juan muñoz marit Ana Rosa GTRES

ana rosa quintana juan muñoz GTRES

Ana Rosa Quintana, el marit i la banqueta de l'AN, GTRES

El sumari del programa en temes de tribunals és ampli: "Detienen por agresión al padre de Mari Luz", "La policía avisó del peligro para David, el menor desaparecido", "Asesinato machista en Vitoria", notícies de tribunals molt menors i el gran cas que obre els diaris de més tirada d'Espanya, ni es menciona. 

La xarxa està tipa de la manipulació d'Ana Rosa Quintana. Uns denuncien que veti la informació, altres publiquen les imatges de com l'AN llegeix els càrrecs contra el marit i Pablo Iglesias se'n fa creus que Ana Rosa, que va fer de mitjancera posant en contacte Villarejo i Juan Muñoz, presenti un informatiu: 

Quan el reporter del programa, Miquel Valls, connecta amb Telecinco des de Barcelona és habitual que li cridin "Ana Rosa, mentirosa". No explicar la veritat és una forma de mentir.