Patricia Pardo va ser seleccionada per fer de número 2 d'Ana Rosa, potser per les seves inicials: "Ah, entonces seguro que es del PP". Però Pardo, confinada a casa seva tot el programa per si Ana Rosa agafa el coronavirus, ha tingut aquest dilluns un moment de lucidesa.

vanesasa pardo t5

Telecinco

Ana Rosa Quintana ha fet la rosca al tal Alfonso Merlos, tertulià ultradretà ridiculitzat davant tota Espanya per humiliar la seva parella Marta López i anar ficant dins el seu llit durant el confinament diverses nòvies o amants, una de Vox, una reportera de Socialité... AR no li ha retret res. Però el millor moment l' ha captat un tuitaire en vídeo:

Ana Rosa no li retreu a Merlos que s'hagi saltat el confinament i entrin a casa seva amants passejant en calces. Patricia Pardo no es mossega la llengua davant de tant masclisme i la primera frase és: "Seguimos con más incívicos. Nuestro siguiente protagonista...". El tuitaire es pixa de riure, el programa troleja AR i Merlos i li diu "incívic" a la seva cara. Twitter feliç que es faci justícia:

Patricia Pardo T5

Telecinco

Si això va de triangles, el millor vèrtex de AR-Merlos-Patricia Pardo és aquesta última. Impecable bofetada al masclisme, ultradretanisme i cinisme de la seva jefa Ana Rosa. A la seva cara i en directe.