El coronavirus, per raons òbvies, acapara tota la informació dels darrers dies. L'estat d'emergència i la propagació del virus té tothom en alerta màxima. Cada dia, cada hora que passa, s'estan prenent mesures per combatre-ho. A nivell de mitjans de comunicació, una de les mesures d'urgència que estan adoptant la gran majoria de televisions és, com en l'esport, fer els programes a porta tancada.

Com veuen, El programa de Ana Rosa també ha pres aquesta mesura. Però no s'han quedat aquí. No només les grades estaven buides de gent, sinó que algun membre important de l'equip també s'ha quedat a casa. A TV3 ja va passar amb la col·laboradora del Tot es mou, Laia Ferrer, i ara, AR ha adoptat mesures de seguretat. Amb qui? Amb l'excel·lent Patricia Pardo, periodista gallega que l'acompanya cada matí i que la substitueix de manera brillant quan ella no pot presentar el programa.

patricia pardo ana rosa

@patriciapardotv

El més estrany, però, és que Pardo no s'ha quedat a casa de baixa perquè hagi agafata el coronavirus, sinó per prevenció. No es tracta d'una quarantena, com ella mateixa ha justificat a les xarxes socials, sinó que Pardo forma part d'un "retén preventivo de teletrabajo formado por un tercio de la plantilla. Una fórmula para poder asegurar la continuidad del programa, de tal manera que siempre haya personal disponible y en buen estado de salud para pode remitir. NO ESTAMOS ENFERMOS".

La mateixa Ana Rosa Quintana ha dit que la seva companya estarà "14 días resguardada en casa" pel que pugui passar amb ella mateixa: "Si a mí me da la tos o cualquier cosa, ahora que empieza la alergia, vendría ella a presentar".